Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem mozdulok el a gépem elöl, akkor kialakíthatok egy lánnyal egészséges kapcsolatot?
Figyelt kérdés
szerintem legtöbben erre várnak,lesik a sültgalambot.2010. jan. 8. 10:18
1/22 anonim válasza:
Szia! Nem értem pontosan mire gondolsz. Arra, hogy van egy párkapcsolatod és amikor néha együtt vagytok akkor is a gép előtt ülsz vagy pedig az internetes társkeresésre gondolsz?
4/22 A kérdező kommentje:
ez egy irónikus kérdés akart lenni,mert azt látom ,hogy mindenki itt siránkozik,hogy nincs barátnője stb..aztán egész nap itt görnyednek a billentyűk előtt....
2010. jan. 8. 10:35
5/22 anonim válasza:
Látom sokan nem értik az iróniát. Szerintem arról van szó, hogy többen csak gépeznek esznek s alszanak, s rinyálnak, hogy nincs barátnőjük. (következtettem ezt a sültgalamb szóból)
6/22 anonim válasza:
No igen, mire beírtam a kérdező válaszolt :)
7/22 anonim válasza:
én nem sírok, és nem is keresek barátnőt. elfogadtam a helyzetemet és legalább azzal töltöm az időt ami boldoggá tesz (NEM csak számítógépezéssel!).
8/22 anonim válasza:
Ahha, leesett, még álmos vagyok, tényleg nem értettem meg az iróniát. Egyébként jogos, de ha belegondolsz, most álljon neki esőben keresgélni? :) Hadd várja, hogy a szájába repüljön, meg hadd siránkozzon. Nem igazi siránkozások ezek, csak önsajnáltatások, magukat sem sajnálják igazán, mert tudják,hogy meg sem próbálták :)
Mellesleg azért nem mindenki ül itt egész nap :) És nem mindenki férfi :)
9/22 anonim válasza:
én se sírok, egy csaj közel sem tud olyan szórakoztató lenni, mint a gép ^^ és a gép nem is hisztizik (na jó, néha). Ha meg dugni kell, ribancokat mindig lehet találni egy-két estére
10/22 anonim válasza:
Amúgy tényleg nem tudom néhányan hogyan tudnak egész nap itt ülni? Mit csinálnak? Egy játék sem lehet ennyire szórakoztató. Aki egész nap itt ül mondja el, én is kipróbálom, mostmár komolyan kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!