Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem mozdulok el a gépem elöl, akkor kialakíthatok egy
lánnyal egészséges kapcsolatot?
Az exem is ilyen, 2 barátnője volt a 30 éve alatt, engem is csak azért ismert meg mert a szomszédba költöztem és észre vett az ablakból. A másik csajjal meg én hoztam össze miután szakítottunk. Ül otthon egész nap, még csak dolgozni sem jár és nyavajog nekem msn-en hogy senkinek nem kell. Ennyi, aki hülye jobb ha egyedül marad, legalább nem szaporodik.
2010. jan. 8. 11:14
Nekem meg a pasim csak addig nme ült egész nap a gép elött, amig csajt keresett, most hogy vagyok neki már 3 éve, és épp nem vagyunk együtt, egész nap a gépe elött él, még enni is ott eszik, játszik egész nap. Képes volt venni egy gépet 120ezerért, hogy menjenek az ujabb játékok a gépén, arra meg nincs pénze, hogy elmenjünk pl moziba vagy bulizni.
2010. jan. 8. 11:36
Én is szeretek gépezni. 130-ért újítottam föl ezt a gépet. Volt már rá példa, hogy 4-5 órát kockultam egy játékkal.
De valahogy mindig volt időm társasági életre. Sose voltam vérkocka. Barátnőim voltak, most is van, és ezután is lesz..
Az meg, aki egész nap kockul, WoW guild chaten összeismerkedik majd egy 60 éves pedofil b*zival, és végül elveszti szüzességét...:D
2010. jan. 8. 11:49
2010. jan. 8. 12:55
Énis csomót ülök a gép előtt mégsem gémelek már arról legalább leszoktam :P
De tényleg ellehet b*szni az időt vele vagyis inkább muszály kinekvankedve egyfolytába csajozni?
2010. jan. 8. 15:46
16/22 A kérdező kommentje:
Akkora rajta....csak én úgyvagyok vele hogy inkább már hagyom ha nemlesz semmi meghagyom nyárra a csajozást :D
2010. jan. 16. 15:01
2010. jan. 20. 14:17
Nekem is van egy ilyen haverom, 23 éves és még nem volt olyan akit a barátnőjének nevezhetett volna, még szűz és az is fog maradni szerintem. Ő is pontosan ilyen, hogy ki sem lehet mozdítani a gép elől, a 24 órából 15-öt biztos ott ül. Csak az interneten hajlandó ismerkedni, de nem jön össze neki semmi és állandóan, évek óta siránkozik hogy mennyire kéne neki egy barátnő. Számtalanszor elmondtam már neki hogy álljon fel a gép elől, mozduljon ki mert otthonra nem fogják neki házhoz szállítani a barátnőt, de erre nem hajlandó. Ugyanakkor állítása szerint "mindent megtesz" hogy összejöjjön valakivel. Sajnálom is őt mert amúgy sincs könnyű dolga, nem egy adonisz és elég "egyszerű gondolkodású" ha szabad így fogalmaznom, a dumájával se nagyon tud levenni senkit a lábáról. Ráadásul úgy hogy még be is gubózik az esélyei egyenlők a nullával.:(
2010. jan. 20. 14:51
Hát gyerekek elárulom nektek így házas emberként, hogy amíg egyedül voltam és sokat gépeztem, sokkal boldogabb életem volt mindent összevetve. Ha mégegyszer nekikezdhetnék az elmúlt öt évnek, azt mondanám, hogy kapja be minden "get a life" nagyokos, élem a kis világomat, eljárok melózni, néha bulizni, gépezek sokat ha ahhoz van kedvem és jól érzem magam. Minek "szerezz egy életet", ha az sokkal szarabb mint a régi életed?
Senki ne szégyellje magát, ha egész nap a gép előtt ül. Senki, senki az égvilágon nem tudja megmondani, hogy mi a helyes és mi a jó. Mindenki tegyen a saját belátása szerint, azt, ami neki jól esik, mert máskülönben csak szenvedés lesz a vége.
2010. jan. 20. 15:23
Kapcsolódó kérdések: