Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar férfiak többsége miért ennyire nőgyűlölő?
"Attól még lehetsz komoly kapcsolatban,mert nem akarsz gyerkőcöt.Attól,hogy egyik fél sem akar gyereket még lehet igazi komoly kapcsolata az embernek."
Nem mindenki egyforma. Nekem nem. Nálam a komoly kapcsolat azt jelenti, hogy olyan kapcsolat, amiben a másikkal el tudom képzelni (és biológiailag is lehetséges az), hogy közös gyerekeink, családunk legyen. Minden más nálam nem komoly kapcsolatnak számít.
"A bárki jó mondatodra,pedig az a válaszom,lehet neked igen,nekem nem."
A bárki jót úgy értem, hogy a kor nem számít, ha nem komoly kapcsolatról van szó. Alkalmi kapcsolatom, vagy "szerelmi viszonyom" úgy van bármikor, hogy a másik kora egyáltalán nem számít, csak a vonzalom amit érzek iránta. Volt már nekem is 40 év feletti nővel kapcsolatom huszonévesen, de tudtam az érzelmeim ellenére, hogy nincs jövője a dolognak.
A huszonévesekből is vannak komolyak. Csak nem bulikba kell járni értük. Én az utcán, buszon, boltban szoktam leszólítani a nekem tetsző fiatal lányokat főleg. Ott sok értelmessel lehet találkozni, akikkel bulikban soha nem találkozhatnál, mert nem járnak.
Szerintem a többségünk nem nőgyűlölő, de sok olyan embert ismerek aki le néz titeket, meg én is ez vagyok.
Hogy miért? A sors, tapasztalat tanulságaiból. De nem a semmiért rühellünk bennetek, ti hozzátok ezt ki belőlünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!