Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A magyar férfiak többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar férfiak többsége miért ennyire nőgyűlölő?

Figyelt kérdés
Úgy beszélnek a nőkről, mint ha valami alsóbbrendű faj lennénk akin uralkodni kell, meg nagy pofával hirdetik, hogy nekünk csak a pénz és a külsőségek fontosak egy férfiban ami egy nagy kamu!
2014. júl. 13. 18:39
1 2 3
 21/25 MolotovPunk ***** válasza:
Legutóbbi barátnőm pl velem egy idős volt és egyáltalán nem akart gyereket.Többször is hangsúlyozta ezt.Viszont,ha most pl lenne egy tőlem pár évvel idősebb nő és 1-2 év alatt minden jól alakulna és akarna mondjuk gyereket a csaj,akkor egy idő után lehet bele mennék akár abba is.Persze ehhez kéne igazi szerelem és vonzalom is.
2014. júl. 14. 17:10
 22/25 anonim ***** válasza:

"Attól még lehetsz komoly kapcsolatban,mert nem akarsz gyerkőcöt.Attól,hogy egyik fél sem akar gyereket még lehet igazi komoly kapcsolata az embernek."

Nem mindenki egyforma. Nekem nem. Nálam a komoly kapcsolat azt jelenti, hogy olyan kapcsolat, amiben a másikkal el tudom képzelni (és biológiailag is lehetséges az), hogy közös gyerekeink, családunk legyen. Minden más nálam nem komoly kapcsolatnak számít.

"A bárki jó mondatodra,pedig az a válaszom,lehet neked igen,nekem nem."

A bárki jót úgy értem, hogy a kor nem számít, ha nem komoly kapcsolatról van szó. Alkalmi kapcsolatom, vagy "szerelmi viszonyom" úgy van bármikor, hogy a másik kora egyáltalán nem számít, csak a vonzalom amit érzek iránta. Volt már nekem is 40 év feletti nővel kapcsolatom huszonévesen, de tudtam az érzelmeim ellenére, hogy nincs jövője a dolognak.

A huszonévesekből is vannak komolyak. Csak nem bulikba kell járni értük. Én az utcán, buszon, boltban szoktam leszólítani a nekem tetsző fiatal lányokat főleg. Ott sok értelmessel lehet találkozni, akikkel bulikban soha nem találkozhatnál, mert nem járnak.

2014. júl. 14. 17:12
 23/25 Költőnő? ***** válasza:
mert vkire mutogatni kell... :(
2014. júl. 14. 18:16
 24/25 anonim ***** válasza:

Szerintem a többségünk nem nőgyűlölő, de sok olyan embert ismerek aki le néz titeket, meg én is ez vagyok.

Hogy miért? A sors, tapasztalat tanulságaiból. De nem a semmiért rühellünk bennetek, ti hozzátok ezt ki belőlünk.

2014. júl. 16. 23:34
 25/25 anonim válasza:
Miért, nem igaz, hogy csak a külsőségek meg a pénz a fontos? Nem sok olyan nőt ismerek, aki ezeknek híján lévő férfiakba lenne szerelmes.
2015. szept. 29. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!