Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar férfiak többsége miért ennyire nőgyűlölő?
Én is arra tippelek amit 2.ik írt.
És ha kérhetem őket ne nevezzük férfinak mert az ilyen nem az több okból kifolyólag.
Tegyük tisztába a dolgot: gyökerek a nők és a férfiak között is vannak. Ők azok, akik a legtöbb negatív reklámot adják saját nemüknek.
Én azt mondanám, hogy kifejezetten szeretem a jó szándékú, kedves nőket.
És bizony el kell fogadni, hogy teljes egyenlőség sosem lesz a két nem között, mivel a férfiak bizonyos dolgokban jobbak a nőknél, és fordítva. Szerintem az egészséges együttélés azon alapul, hogy mindenki megtalálja azt a szerepet, ami számára kényelmes, és jól is érzi magát benne.
Ezeket tartom egy nőben fontos tulajdonságnak, akivel komoly kapcsolatot szeretnék:
kedves, gondoskodó, nőies, törődő, házias, szeretne jó anya és jó feleség lenni és számomra vonzó a kinézete.
Amik huszadrangúak egy nőben, aki érdekel engem: ambíciók, lexikális tudás, végzettség, karrier, egzisztencia, önállóság, függetlenség
Én akkor most nőgyűlölő vagyok?
Nem vagy nőgyűlölő, hanem gyakorló szexista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!