Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A magyar férfiak többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar férfiak többsége miért ennyire nőgyűlölő?

Figyelt kérdés
Úgy beszélnek a nőkről, mint ha valami alsóbbrendű faj lennénk akin uralkodni kell, meg nagy pofával hirdetik, hogy nekünk csak a pénz és a külsőségek fontosak egy férfiban ami egy nagy kamu!
2014. júl. 13. 18:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
ezek a "fériak" kik? A GYAK? mert akkor jajjaj....
2014. júl. 13. 18:40
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
Ne az itteni szerencsétlenségek hülyeségeiből indulj ki. Csak ezzel magyarázzák a saját sikertelenségeiket.
2014. júl. 13. 18:40
 3/25 anonim ***** válasza:
Nyugi, csak az oldalon tobzódnak ennyire. :) Máshol nem is nagyon találkoztam ilyenekkel.
2014. júl. 13. 18:42
 4/25 anonim ***** válasza:

Én is arra tippelek amit 2.ik írt.

És ha kérhetem őket ne nevezzük férfinak mert az ilyen nem az több okból kifolyólag.

2014. júl. 13. 18:44
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kategória kb olyan, mint a Politika rész, csak ide nem az ostoba irredenták, hanem a való életben sikertelen és a sikertelenségüket a nők ostorozásával kompenzálni akarók jönnek.
2014. júl. 13. 18:45
 6/25 anonim ***** válasza:

Tegyük tisztába a dolgot: gyökerek a nők és a férfiak között is vannak. Ők azok, akik a legtöbb negatív reklámot adják saját nemüknek.

Én azt mondanám, hogy kifejezetten szeretem a jó szándékú, kedves nőket.

És bizony el kell fogadni, hogy teljes egyenlőség sosem lesz a két nem között, mivel a férfiak bizonyos dolgokban jobbak a nőknél, és fordítva. Szerintem az egészséges együttélés azon alapul, hogy mindenki megtalálja azt a szerepet, ami számára kényelmes, és jól is érzi magát benne.

2014. júl. 13. 18:46
 7/25 Kerida ***** válasza:
Én még nem találkoztam ilyen férfival...
2014. júl. 13. 18:46
 8/25 anonim ***** válasza:
Tele van az oldal ilyen szexista, hímsoviniszta állatokkal. Kíváncsi vagyok, a való életben ismernek-e olyan embert, akinek BMW-je van, meg kőgazdag. Nekik is megvannak a problémáik.
2014. júl. 13. 18:49
 9/25 anonim ***** válasza:

Ezeket tartom egy nőben fontos tulajdonságnak, akivel komoly kapcsolatot szeretnék:

kedves, gondoskodó, nőies, törődő, házias, szeretne jó anya és jó feleség lenni és számomra vonzó a kinézete.

Amik huszadrangúak egy nőben, aki érdekel engem: ambíciók, lexikális tudás, végzettség, karrier, egzisztencia, önállóság, függetlenség

Én akkor most nőgyűlölő vagyok?

2014. júl. 13. 18:52
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy nőgyűlölő, hanem gyakorló szexista.

2014. júl. 13. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!