Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A magyar férfiak többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar férfiak többsége miért ennyire nőgyűlölő?

Figyelt kérdés
Úgy beszélnek a nőkről, mint ha valami alsóbbrendű faj lennénk akin uralkodni kell, meg nagy pofával hirdetik, hogy nekünk csak a pénz és a külsőségek fontosak egy férfiban ami egy nagy kamu!
2014. júl. 13. 18:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Ezt a videót is beszúrták múltkor:

https://www.youtube.com/watch?v=XbYNAZxcWh4

Így én is kocsiba szállnák, pedig férfi vagyok, egy jó Lamborghinibe bármikor beülnék, ez nem a nők pénzéhségét bizonyítja.

2014. júl. 13. 18:55
 12/25 anonim ***** válasza:

aajjj jajj utolsó nee, komolyan na most rájöttem mit kell belinkelni az ilyenekhez

https://www.youtube.com/watch?v=Blkx0K_GQZ8#t=202

egy részt mit veszed fől amit itt xy ír, a kérdező is hülye amúgy a hülye kérdésével, de te neked,, hát max elég konkrét elképzeléseid vannak, nem hiszem hogy feltétlen nő gyűlölő lennél

2014. júl. 13. 18:56
 13/25 anonim ***** válasza:
#9 Nem, csak szexista.
2014. júl. 13. 18:57
 14/25 anonim ***** válasza:

10, 13:

És miért? Csak szeretnék jól kifejtett, értelmes érveket hallani.

2014. júl. 13. 18:59
 15/25 MolotovPunk ***** válasza:

Ezért fogy a lakosság és nő a szinglik száma.Olvasd végig a cikket és rájössz.Nő/Férfi Kommentekkel együtt...

[link]

Egyébként én személy szerint nem vagyok nőgyűlölő,de az a véleményem,hogy a 30 feletti nők a normálisak és rendesek.Ezt élet tapasztalatból mondom...

28-25 alattiak nagy része szánalmas és hisztis.

26/F

2014. júl. 13. 19:01
 16/25 anonim ***** válasza:

15:

A 30 feletti nőkkel csak biológiai problémák vannak.

Sosem vennék el 30 feletti nőt. Családot alapítani biológiailag egy huszonéves nő a legtökéletesebb.

33 évesen ezért is 21 éves nőt vettem el.

2014. júl. 13. 19:04
 17/25 MolotovPunk ***** válasza:

És ki akar családot ember?Mert én tuti nem.

Egy jó kapcsolatba a szex is bele tartozik.És eddig nekem a 30as nők voltak a legjobbak abban is...

A huszonévesekkel meg attól fiatalabbakkal pedig nem vagyok hajlandó foglalkozni...

És ez is élettapasztalat.

A huszonévesek túl magasra rakják a mércét elvárásokban,erre már rég rájöttem.Ágyban sem jó a többségük.Életem során volt már pár barátnőm azért.

2014. júl. 13. 19:09
 18/25 anonim ***** válasza:
12-es, te sejted ki vagyok? Rám érted, hogy konkrét elképzeléseim vannak?
2014. júl. 13. 19:10
 19/25 anonim ***** válasza:

Jó, ha nem akarsz családot valakivel, gyerekeket, akkor "bárki" jó. Én úgy voltam vele mindig, hogy akivel komoly kapcsolatot akartam, az azzal volt egyenlő, hogy attól a nőtől gyerekeket, családot is szeretnék. Ezért csak a huszonévesek jöttek számításba komoly kapcsolatra.

Ha úgy kerestem volna komoly kapcsolatot, hogy nem akarok családot, gyerekeket, akkor én is simán csak a vonzalomra mentem volna és ugyanúgy összejöttem volna 15 évessel, mint 45 évessel, mert a kor nem számít.

2014. júl. 14. 12:30
 20/25 MolotovPunk ***** válasza:

Ember.Attól még lehetsz komoly kapcsolatban,mert nem akarsz gyerkőcöt.Attól,hogy egyik fél sem akar gyereket még lehet igazi komoly kapcsolata az embernek.A bárki jó mondatodra,pedig az a válaszom,lehet neked igen,nekem nem.Mellesleg én azt vettem észre,hogy a 30as nők nagy részének már benőtt a feje lágya,az már tudja mit akar az életben,hogy pl akar e gyereket,vagy nem.Meg jobban tudják mi kell egy férfinek.Legtöbb harmincas nőnek pl van munkája is és nem azon gondolkozik,hogy minden hétvégén be legyen b_szva,meg hogy hova kéne menni bulizni stb...

(Mint ahogyan a 20 évesek gondolkodnak.)

Egyébként nekem is van már 7 éve melóm.

Jó mondjuk én szeretek bulizni,de ettől függetlenül azért jó egy komoly kapcsolat.Egyébként általában nem bulikban ismerkedem a sok részeg húszéves között,annak ellenére,hogy szeretek piálni néha én is.

2014. júl. 14. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!