Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar férfiak többsége miért ennyire nőgyűlölő?
Ezt a videót is beszúrták múltkor:
https://www.youtube.com/watch?v=XbYNAZxcWh4
Így én is kocsiba szállnák, pedig férfi vagyok, egy jó Lamborghinibe bármikor beülnék, ez nem a nők pénzéhségét bizonyítja.
aajjj jajj utolsó nee, komolyan na most rájöttem mit kell belinkelni az ilyenekhez
https://www.youtube.com/watch?v=Blkx0K_GQZ8#t=202
egy részt mit veszed fől amit itt xy ír, a kérdező is hülye amúgy a hülye kérdésével, de te neked,, hát max elég konkrét elképzeléseid vannak, nem hiszem hogy feltétlen nő gyűlölő lennél
10, 13:
És miért? Csak szeretnék jól kifejtett, értelmes érveket hallani.
Ezért fogy a lakosság és nő a szinglik száma.Olvasd végig a cikket és rájössz.Nő/Férfi Kommentekkel együtt...
Egyébként én személy szerint nem vagyok nőgyűlölő,de az a véleményem,hogy a 30 feletti nők a normálisak és rendesek.Ezt élet tapasztalatból mondom...
28-25 alattiak nagy része szánalmas és hisztis.
26/F
15:
A 30 feletti nőkkel csak biológiai problémák vannak.
Sosem vennék el 30 feletti nőt. Családot alapítani biológiailag egy huszonéves nő a legtökéletesebb.
33 évesen ezért is 21 éves nőt vettem el.
És ki akar családot ember?Mert én tuti nem.
Egy jó kapcsolatba a szex is bele tartozik.És eddig nekem a 30as nők voltak a legjobbak abban is...
A huszonévesekkel meg attól fiatalabbakkal pedig nem vagyok hajlandó foglalkozni...
És ez is élettapasztalat.
A huszonévesek túl magasra rakják a mércét elvárásokban,erre már rég rájöttem.Ágyban sem jó a többségük.Életem során volt már pár barátnőm azért.
Jó, ha nem akarsz családot valakivel, gyerekeket, akkor "bárki" jó. Én úgy voltam vele mindig, hogy akivel komoly kapcsolatot akartam, az azzal volt egyenlő, hogy attól a nőtől gyerekeket, családot is szeretnék. Ezért csak a huszonévesek jöttek számításba komoly kapcsolatra.
Ha úgy kerestem volna komoly kapcsolatot, hogy nem akarok családot, gyerekeket, akkor én is simán csak a vonzalomra mentem volna és ugyanúgy összejöttem volna 15 évessel, mint 45 évessel, mert a kor nem számít.
Ember.Attól még lehetsz komoly kapcsolatban,mert nem akarsz gyerkőcöt.Attól,hogy egyik fél sem akar gyereket még lehet igazi komoly kapcsolata az embernek.A bárki jó mondatodra,pedig az a válaszom,lehet neked igen,nekem nem.Mellesleg én azt vettem észre,hogy a 30as nők nagy részének már benőtt a feje lágya,az már tudja mit akar az életben,hogy pl akar e gyereket,vagy nem.Meg jobban tudják mi kell egy férfinek.Legtöbb harmincas nőnek pl van munkája is és nem azon gondolkozik,hogy minden hétvégén be legyen b_szva,meg hogy hova kéne menni bulizni stb...
(Mint ahogyan a 20 évesek gondolkodnak.)
Egyébként nekem is van már 7 éve melóm.
Jó mondjuk én szeretek bulizni,de ettől függetlenül azért jó egy komoly kapcsolat.Egyébként általában nem bulikban ismerkedem a sok részeg húszéves között,annak ellenére,hogy szeretek piálni néha én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!