Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeritetek felmerjemhozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeritetek felmerjemhozni, rámerjek irni?

Figyelt kérdés

Tehát az exem kérdezte h átmegyek e hozzá mondtam nemtudom.. tehát ezt szerintem nemnek vette pedig én szivesen átmennék hozzá csak nem akartam rávágni h persze..azota nem irt.. és arra gondoltam h ha ráirok akk szerintetek hülyének néz ? és mit irjak h megkérdezze h akk átmegyek a hozzá vagy sem ?:S

amugy mikor még jártunk mondta h csak egyszer szokta megkérdezni h találkozik e valakiv vele... szval kicsi a valoszinüség h mégegyszer megkérdezi.. deh mégis mit mondhatnék neki mien okból irjak rá?

2010. jan. 7. 19:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz.. (N) ez nem iskola h odafigyeljek h h irok..te meg egy csunya g*ci vagy biztosan.. azok irnak ien nyomorékul.. pff.. még kipusztulunk.. :D azt nemhiszem max a te fajtád akik örökké lúzer szerncsétlenek maradnak és öregkorukban a macskájukhoz beszélnek.. :D
2010. jan. 7. 20:24
 12/16 A kérdező kommentje:

20:24

Jól van.Majd megírom :)

2010. jan. 7. 20:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Ja, értem, szóval ez nem iskola.

Tehát, ha mondjuk étteremben eszel, akkor kulturáltan teszed, otthon emg disznóként zabálsz?

Ha társaságba mész, fürdesz, amúgy otthon bűzlesz?

Ha az utcán találkozol valakivel, enm a szokott helyen, akkor nem köszönsz neki, mert nema szokásos környezetben találkoztok?

Tényleg ekkora gyökér vagy?:-D

Büdös disznó vagy, nem több...

2010. jan. 7. 21:53
 14/16 A kérdező kommentje:

pff... az max te vagy(N):D

és joh nagy szánalom lehecc ha itt kötekedsz xD

2010. jan. 8. 07:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Úristen.

Írj rá, és írd meg neki, hogy amit a múltkor felajánlott, most szívesen elfogadnád. Ilyen egyszerű..

2010. jan. 8. 19:32
 16/16 A kérdező kommentje:
Jó, majd ráírok holnap. :D
2010. jan. 8. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!