Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeritetek felmerjemhozni, rámerjek irni?
Tehát az exem kérdezte h átmegyek e hozzá mondtam nemtudom.. tehát ezt szerintem nemnek vette pedig én szivesen átmennék hozzá csak nem akartam rávágni h persze..azota nem irt.. és arra gondoltam h ha ráirok akk szerintetek hülyének néz ? és mit irjak h megkérdezze h akk átmegyek a hozzá vagy sem ?:S
amugy mikor még jártunk mondta h csak egyszer szokta megkérdezni h találkozik e valakiv vele... szval kicsi a valoszinüség h mégegyszer megkérdezi.. deh mégis mit mondhatnék neki mien okból irjak rá?
20:24
Jól van.Majd megírom :)
Ja, értem, szóval ez nem iskola.
Tehát, ha mondjuk étteremben eszel, akkor kulturáltan teszed, otthon emg disznóként zabálsz?
Ha társaságba mész, fürdesz, amúgy otthon bűzlesz?
Ha az utcán találkozol valakivel, enm a szokott helyen, akkor nem köszönsz neki, mert nema szokásos környezetben találkoztok?
Tényleg ekkora gyökér vagy?:-D
Büdös disznó vagy, nem több...
pff... az max te vagy(N):D
és joh nagy szánalom lehecc ha itt kötekedsz xD
Úristen.
Írj rá, és írd meg neki, hogy amit a múltkor felajánlott, most szívesen elfogadnád. Ilyen egyszerű..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!