Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeritetek ez jelent valamit vagy még mindig arra kellek csak neki?
Sziasztok! Van egy fiu akivel pár napja járok és kiderült róla hogy elsőnek csak szexelni akart velem és ennyi, de most meg állítólag szeret engem.Szeritetek?
És az hogy féltékeny volt ma attól ő még hajthat csak a szexre vagy ez már érzelem is? Nagyon várom a véleményeket.
én 16 éves vagyok ő 15. és ő volt már lánnyal(állítolag) én még szűz vagyok és ő ezt tudja.
ezt csak azért írtam mert lehet hogy számít valamit
Nem egy szerencsés helyzet, máskor jobban figyelj és derítsd ki mit akar, teszteld mennyire kitartó, milyen érzéseket mutat stb.
Szerintem az a legjobb ha hagyod nem keresed és megnézed hogy reagál mennyire keres ő ha te nem teszed. Plusz vond meg a sexet 1 hónapra ha kitart akkor érez valami.
(Az más kérdés, hogy bármikor simán bárki kellhet neki csak szexre melletted, így nem biztos hogy megéri vesződni vele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!