Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeritetek ez jelent valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeritetek ez jelent valamit vagy még mindig arra kellek csak neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy fiu akivel pár napja járok és kiderült róla hogy elsőnek csak szexelni akart velem és ennyi, de most meg állítólag szeret engem.Szeritetek?

És az hogy féltékeny volt ma attól ő még hajthat csak a szexre vagy ez már érzelem is? Nagyon várom a véleményeket.

2009. szept. 19. 20:30
 1/4 A kérdező kommentje:

én 16 éves vagyok ő 15. és ő volt már lánnyal(állítolag) én még szűz vagyok és ő ezt tudja.

ezt csak azért írtam mert lehet hogy számít valamit

2009. szept. 19. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem egy szerencsés helyzet, máskor jobban figyelj és derítsd ki mit akar, teszteld mennyire kitartó, milyen érzéseket mutat stb.

Szerintem az a legjobb ha hagyod nem keresed és megnézed hogy reagál mennyire keres ő ha te nem teszed. Plusz vond meg a sexet 1 hónapra ha kitart akkor érez valami.

(Az más kérdés, hogy bármikor simán bárki kellhet neki csak szexre melletted, így nem biztos hogy megéri vesződni vele)

2009. szept. 19. 21:34
 3/4 anonim ***** válasza:
kicsit komolytalan.. ha csak abba gondolsz bele, hogy a szerelem kialakulásához töb idő kel... nyilvánvaló hogy tudja, a szép szavak olykor használnak, ha le akarja imádkozni egy lányról a bugyiját. sztem hagy pár hónapig! még ezt a szex témát.. majd ha akkor is szeret, és nem csak mondja hanem érzed is, add nei magad
2009. szept. 20. 10:13
 4/4 A kérdező kommentje:
ma egy csomó embernek elmondta hogy járunk!még mindig aggódjak
2009. szept. 20. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!