Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeritetek felmerjemhozni, rámerjek irni?
Tehát az exem kérdezte h átmegyek e hozzá mondtam nemtudom.. tehát ezt szerintem nemnek vette pedig én szivesen átmennék hozzá csak nem akartam rávágni h persze..azota nem irt.. és arra gondoltam h ha ráirok akk szerintetek hülyének néz ? és mit irjak h megkérdezze h akk átmegyek a hozzá vagy sem ?:S
amugy mikor még jártunk mondta h csak egyszer szokta megkérdezni h találkozik e valakiv vele... szval kicsi a valoszinüség h mégegyszer megkérdezi.. deh mégis mit mondhatnék neki mien okból irjak rá?
aham biztosan válaszol rá :D
vki normális választ? XD
tudod ez nem helyesirás verseny ;) és itt nem zt kell nézni hanem válaszloni a kérdésre te csira :D
és én anyira hejtelenul irok amenyire akarok nah még vmi hozzfuzni valo? XD
te meg takarodjál innen, ha nem tudsz válaszolni normálisan ;)
te leszel a szánalmas, mert itt még mindig kérdés válasz van :D
ha tudni akarod tudok helyesen is írni csak pont nem izgat, hogy itt, hogy írok ;)
és biztos több embernek felkeltem az érdeklődését, mint te :D
na megfelel a helyesírásom normálisan válaszolni nemtudó csicska? :D
Még mindig nem az igazi.
Mindegy, eltekintek ettől, és szerintem ne mondd meg neki. Ha nagyon akarja, majd megkérdezi még egyszer. De ez lehet, hogy olyan helyzet, hogy most éppen nincs senkije, és akkor téged újra felvisz...Nem? Mindegy. Úgyis te döntesz.
Mi az, hogy nem izgat, hogy írsz, te szerencsétlen?
Igénytelen tucatribanc vagy, szerencsére lassan kipusztultok.:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!