Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeritetek egy szoknyapecer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeritetek egy szoknyapecer ferj le tud "allni"?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 10:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
lattam mar ra peldat. habar neha inkabb barany borbe bujt farkas volt, nem lett belole igazi barany.
2009. márc. 31. 11:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem tud leállni, csak szenvedni fogsz tőle!
2009. márc. 31. 11:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Csak akkor tud leállni, ha belsőleg valami gyökeres változást él át vagy trauma éri. Szkeptikus vagyok:(
2009. márc. 31. 12:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok... elsőkézből mondom. nem változik meg.
2009. márc. 31. 13:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok, elsőkézből mondom, le tud állni, de nagy áldozatot kell vállalnia a feleségnek. Pl. rendszeresen többesben kell szeretkeznie. Igaz, ahogy a feleségemre gondolok, a "kell" eléggé tetszik neki.

Komolyabban, igen, ha felvállallja a feleség a férj életének ezt az oldalát is, és elfogadja, sőt részt vesz benne, igencsak harmonikusan élhetnek együtt. Nekünk ez a 14. évünk, és imádjuk egymást :)

2009. márc. 31. 13:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem tud leallni.Csak ideig-oraig visszafogja magat,de szenved azalatt.Utana meg majd te szenvedsz.

3 eves kapcsolatot rugtam fel ez miatt,es csakis ez volt az egyetlen oka,mas bajom nem volt vele.

2009. márc. 31. 16:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem...Akit világ életében a farka vezetett, azt sosem fogja a szíve irányítani...
2009. márc. 31. 18:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Az utolso hozzaszolo ezt nagyon jol irta ! Iszonyatosan tetszik a megfogalmazas,mert 100%-ig igy van !

Tapasztalat !!! Ne remenykedj ! En is sajnalom azt az idot ,te kimeld meg magadat ettol !

2009. márc. 31. 19:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Koszi a valszokat, valojaban en is tudom ezt. Nem tudom mi lenne a jo strategia.....most ugy gondolom az ha fuggetlenitem magam erzelmileg ezten majd mashogyan is. Persze bonyolitja a dolgokat, hogy van 3 kisgyerekunk es azt is tudom ha kenyertoresre kerul a sor akkor tobb ezer kilometer es egy ocean lesz a gyerekek es apjuk kozott.
2009. ápr. 1. 16:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia kérdező, ment válasz a privát kérdésedre. Lehet, hogy a spam-szűrőd elfogja, nézd meg ott is.
2009. ápr. 2. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!