Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeritetek egy szoknyapecer ferj le tud "allni"?
Férfi vagyok, elsőkézből mondom, le tud állni, de nagy áldozatot kell vállalnia a feleségnek. Pl. rendszeresen többesben kell szeretkeznie. Igaz, ahogy a feleségemre gondolok, a "kell" eléggé tetszik neki.
Komolyabban, igen, ha felvállallja a feleség a férj életének ezt az oldalát is, és elfogadja, sőt részt vesz benne, igencsak harmonikusan élhetnek együtt. Nekünk ez a 14. évünk, és imádjuk egymást :)
Szerintem nem tud leallni.Csak ideig-oraig visszafogja magat,de szenved azalatt.Utana meg majd te szenvedsz.
3 eves kapcsolatot rugtam fel ez miatt,es csakis ez volt az egyetlen oka,mas bajom nem volt vele.
Az utolso hozzaszolo ezt nagyon jol irta ! Iszonyatosan tetszik a megfogalmazas,mert 100%-ig igy van !
Tapasztalat !!! Ne remenykedj ! En is sajnalom azt az idot ,te kimeld meg magadat ettol !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!