Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok kapcsolatba lépni vele, ha letiltott mindenhol?
Skypeon, és facebookon is letiltott az exem. Kb. 4 nappal ezelőtt történt. Van még valami, amit mindenképpen el akarok neki mondani (volt egy abortuszom, az övé volt a gyerek...), de nem tudom a telefonszámát, mert lecserélte miután szakítottunk. Szerintetek hol tudom elérni? Csináljak egy új skypeot valami kamu névvel hogy ne jöjjön rá elsőre, hogy én vagyok? Mit tennétek a helyemben? Elmenni nem fogok hozzá.
21L
# 20
"De felnőtt embereknek épp ezeken a veszekedéseken túl is gondolkodniuk kell. Hiába mond bármit a nő, hiába nem is gondolja komolyan, itt egy gyerekről van szó."
Ebben szerintem tökéletesen igazad van.
De egyikünk sem tud semmit az előzményekről. A kérdező őszintén leírta, hogy:
"Igen, mert annyira feldühítettem. Máskor is előfordult, hogyha nagyon összevesztünk, pár napra letiltott, hogy lenyugodjak, és aztán megkeresett, hogy megbeszéljük a vita okát."
Tudom, hogy a hormonális változások miatt sokan érzékenyebbek, lelkileg esetleg labilisabbak ebben az időszakban, ugyanakkor felnőtt nőként, két várandóssággal a hátam mögött nem gondolom úgy, hogy ez egy nőt feljogosít arra, hogy bárhogy viselkedjen, bármit megengedjen magának a párjával szemben, és bármit a fejéhez vágjon egy vita hevében.
Mindketten felelősek a születendő gyermek sorsáért, amibe az én fogalmaim szerint beletartozik, hogy az ember igyekszik magában is harmóniát teremteni, és a párjával, a kettőjük kapcsolatában is a lehető legtöbb harmóniát megélni.
Én meg maradnék annál, hogy egyikőjükön sem ítélkezem, és akkor sem tenném, ha minden körülménnyel és előzménnyel tisztában lennék.
Már önmagában nehezen feldolgozható tragédia egy magzat elvesztése. Én azt kívánom a kérdezőnek és a párjának is, hogy mielőbb tudjanak egymással beszélni, és ne ilyen érzésekkel váljanak el egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!