Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudok kapcsolatba lépni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudok kapcsolatba lépni vele, ha letiltott mindenhol?

Figyelt kérdés

Skypeon, és facebookon is letiltott az exem. Kb. 4 nappal ezelőtt történt. Van még valami, amit mindenképpen el akarok neki mondani (volt egy abortuszom, az övé volt a gyerek...), de nem tudom a telefonszámát, mert lecserélte miután szakítottunk. Szerintetek hol tudom elérni? Csináljak egy új skypeot valami kamu névvel hogy ne jöjjön rá elsőre, hogy én vagyok? Mit tennétek a helyemben? Elmenni nem fogok hozzá.

21L

2014. júl. 11. 10:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a haverjait sajnos.
2014. júl. 11. 10:14
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem én akartam elvetetni a picit. Sajnos úgy alakult, hogy valamiért nem fejlődött bennem rendesen, és végül az egyik vizsgálaton megmondta az orvos, hogy már nem él, és muszáj megműteniük.
2014. júl. 11. 10:16
 13/24 anonim ***** válasza:

Bocsánat, most láttam, hogy amíg a hozzászólásat írtam, leírtad, hogy vetélésed volt, nem abortuszod.

Ha tudott a párod a terhességről, de a vetélésről nem, akkor most abban a hitben él, hogy a szakítás után te még várandós vagy a közös gyereketekkel, és ennek ellenére mindefajta kapcsolatot megszakított veled?

2014. júl. 11. 10:18
 14/24 A kérdező kommentje:
Igen, mert annyira feldühítettem. Máskor is előfordult, hogyha nagyon összevesztünk, pár napra letiltott, hogy lenyugodjak, és aztán megkeresett, hogy megbeszéljük a vita okát. Most még csak 4 nap telt el a legutolsó beszélgetésünk óta, viszont mivel én úgy döntöttem, hogy nem szeretnék vele a későbbiekben semmilyen kapcsolatot ápolni (barátit sem), és abszolút ki szeretném zárni az életemből minden téren, jó lenne megmondani neki. Én is nyugodtabban aludnék, és neki sem kellene aggódnia a gyerektartás miatt.
2014. júl. 11. 10:20
 15/24 anonim ***** válasza:
Mivel nem érdeklődött felőled, hogy vagy a terhességed alatt, akkor tényleg azt gondolod, hogy érdekli, mi lett a sorsotok? Mert tudom, szar érzés, de én nem hiszem, hogy érdekli. Mert akkor már keresett volna, hogy minden rendben van-e.
2014. júl. 11. 10:20
 16/24 A kérdező kommentje:
Mindegy, csinálok egy új skypeot, aztán leírom neki ott. Mást nem tudok tenni. Nagyon szeretném, hogy tudjon róla.
2014. júl. 11. 10:24
 17/24 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy elvesztettétek a babát.

De gondolom, azért azt te is érzed, hogy ha életben maradt volna, az vele szemben mennyire lett volna helyes és tisztességes, ha az édesapját teljesen ki akartad volna zárni az életetekből.

Egyébként jogilag sem tehetted volna meg, ha ő szerette volna tartani a kapcsolatot a gyermekével. Egy férfinak nem csak kötelességei vannak ilyen esetben, hanem jogai is, nem beszélve a gyermek ahhoz való jogáról, hogy ismerhesse az édesapját, és tarthassa vele a kapcsolatot.

A helyedben lehet, hogy inkább várnék arra, hogy a volt párom keresse velem a kapcsolatot, miután megnyugodott egy kicsit (feltételezem, hogy ugyanúgy meg fogja tenni, mint a korábbi veszekedéseitek után), és törekednék rá, hogy amennyire lehet, békében engedjük el egymást.

2014. júl. 11. 10:34
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudta, hogy terhes vagy tőle, erre letiltott mindenütt és telefonszámot cserélt? Akárhogyan és akármiért is szakítottatok, ez azért ultragáz. :(
2014. júl. 11. 10:37
 19/24 anonim ***** válasza:

# 18

A kérdező ezt írta a 2. hozzászólásban:

"Én mondtam neki, hogy tiltson le, meg minden, de nem hittem, hogy tényleg megteszi."

Felnőtt emberek szavának súlya van, nő létemre úgy gondolom, hogy a nőkének is.

Se te, sem én nem tudjuk, hogy kitől mi hangzott annak a veszekedésnek a hevében, nem biztos, hogy bölcs dolog lenne ítélkezni, szerintem még akkor sem, ha a másik fél oldaláról elmesélve is ismernénk a történetet.

Feltételezem, hogy a párja nem úgy gondolta, hogy végleg megszakít minden kapcsolatot a születendő gyermeke édesanyjával - talán csak azt szerette volna elérni, hogy gondolkozzon el azon, amit mondott.

2014. júl. 11. 10:46
 20/24 anonim ***** válasza:
De felnőtt embereknek épp ezeken a veszekedéseken túl is gondolkodniuk kell. Hiába mond bármit a nő, hiába nem is gondolja komolyan, itt egy gyerekről van szó. A számcsere azért kicsit túllő azon, hogy "gondolkozzon el"
2014. júl. 11. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!