Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belementetek mar kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belementetek mar kapcsolatba ugy, hogy nem voltatok igazan szerelmesek?

Figyelt kérdés
Ugy ertem, kulsoleg es/vagy belsoleg nem voltatok oda annyira az illetoert, nem volt nagy "langolas" (nyilvan valamifele vonzalom azert igen). Milyen iranyba valtozott a dolog?

2014. júl. 7. 15:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én igen egy kis kalandba...Nem voltam belé szerelmes, de a vonzalom megvolt iránta. Milyen irányba változott? Azt hiszem megszerettem. Megbántam egyébként ami történt, mert sokat szenvedek miatta még mindig. Nem éri meg egyébként ilyen kapcsolatokba belemenni, már ha lehet annak nevezni egyáltalán....
2014. júl. 7. 15:03
 2/13 anonim ***** válasza:
Egyszer igen de nem lett jó vége.
2014. júl. 7. 15:08
 3/13 anonim ***** válasza:
Azóta ezen a kérdésen meditálsz kedves kérdező? :)
2014. júl. 7. 15:15
 4/13 anonim ***** válasza:
22%
Nem! Csak szerelemből mentem bele és fogok ezentúl is. Szerintem a retardáltak elve az, hogy jöjjünk össze, aztán majd szerelembe eshetünk. :)
2014. júl. 7. 15:17
 5/13 anonim ***** válasza:

Volt.. Kb egy éve lett vége. Tudom szánalmas és gyerekes dolog volt tőlem, de, hogy összejöttem vele az is közrejátszott, hogy a volt barátnőjén akartam "bosszút állni" ugyanis ő elég szemét dolgokat tett velem.. A srác meg jó barátom volt már évek óta és mikor szakítottak az én vállamon sírta ki ezt az egészet.Igazából megsajnáltam, és nem is tudom.. úgy voltam vele, hogy valamilyen szinten vonzódtam hozzá és, hogy majd kialakul.. Külsőre nem igazán volt az esetem, belsőleg meg pont, hogy a teljes ellentétem volt.. ezért úgymond izgalmat is láttam a dologban..

De nem sült el jól.. alig egy hónapig voltunk együtt, azóta sem beszélünk.. csúnya szakítás volt.. ezt nem részletezem.

2014. júl. 7. 15:18
 6/13 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek a 4-es válaszával!
2014. júl. 7. 15:19
 7/13 anonim ***** válasza:

Nyilván azóta sem lettél szerelmesebb!

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2014. júl. 7. 15:24
 8/13 anonim ***** válasza:

Aha,nagyrészt nem volt igazi szerelem a kapcsolataimban.... De megfogadtam, hogy nem is lesz több ilyen.

Volt olyan, hogy külsőre sem, de voltak iránta érzelmeim,ezért együtt voltunk. Általában nem volt probléma, de mindig hiányzott valami! Ezért vége is lett.

De volt olyan is, hogy volt némi fellángolás és nagyon hamar kiábrándultam.Rájöttem, hogy beleszeretni tuti nem fogok,inkább leléptem.

2014. júl. 7. 15:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ó, hogyne. Egy koncerten megszólított egy srác. Igazából nem tetszett, de jól elhülyéskedtünk, és annyira, de annyira szeretetéhes volt. Gondoltam, nem veszíthetek vele semmit, ha találkozom vele párszor. Ahogy egyre többet együtt voltunk, kicsit jobban megnéztem magamnak, és rájöttem, hogy tulajdonképpen ez a srác helyes. És humoros. És tényleg társra vágyik. 3 hét után már menthetetlenül beleszerettem. Ennek már több, mint 8 éve. Azóta összeházasodtunk, és az első gyermekünket várjuk. 25/N
2014. júl. 7. 15:33
 10/13 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, de megtanultam, hogy csak rosszul lehet kijönni az ilyesmiből. Azóta én is csakis szerelemből teszek mindent (szex, párkapcsolat).
2014. júl. 7. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!