Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belementetek mar kapcsolatba ugy, hogy nem voltatok igazan szerelmesek?
Figyelt kérdés
Ugy ertem, kulsoleg es/vagy belsoleg nem voltatok oda annyira az illetoert, nem volt nagy "langolas" (nyilvan valamifele vonzalom azert igen). Milyen iranyba valtozott a dolog?2014. júl. 7. 15:00
11/13 anonim válasza:
9-es,elolvadtam a történetedtől!! LIKE
12/13 anonim válasza:
Nekem mas velemenyem van errol. Alapbol a kapcsolat elejen nem lehetsz mar a masik felbe szerelmes, csak akkor ha mar ismered jarasotok elottrol is.
Ha meg nem, max egy eros szimpatia, vonzalom. (Nalam igy szokott lenni)
13/13 anonim válasza:
Nem hiszek a legyünk barátok és majd lesz valami kapcsolatban. Egy kapcsolat érzelmekre alapszik, ha csak baráti, akkor az megmarad annak.
A barátommal tudok jókat nevetni, beszélgetni, időt tölteni sírni, De nem fogok vele ágyba bújni... Aki ezt teszi az keveri a kapcsolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!