Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok kapcsolatba lépni vele, ha letiltott mindenhol?
Skypeon, és facebookon is letiltott az exem. Kb. 4 nappal ezelőtt történt. Van még valami, amit mindenképpen el akarok neki mondani (volt egy abortuszom, az övé volt a gyerek...), de nem tudom a telefonszámát, mert lecserélte miután szakítottunk. Szerintetek hol tudom elérni? Csináljak egy új skypeot valami kamu névvel hogy ne jöjjön rá elsőre, hogy én vagyok? Mit tennétek a helyemben? Elmenni nem fogok hozzá.
21L
Hehh
Ha ennyire fontos, mi a fa**ért nem bírsz elmenni hozzá?
Szerintem azért tiltott le mindenhol, mert nem akar rólad tudni. Magyarán (bocs, ha megrázó lesz, amit mondok) azt sem akarja tudni, hogy abortuszod volt.
Vagy azt gondolod, ezzel majd a nyakadba borul?
Ne alázd meg magad.
30/n
Elég durva szakítás lehetett, ha ilyen mértékben kizárt az életéből, inkább hagynod kellene, mindkettőtök érdekében jobb, ha nem tud róla.
Változtatni úgysem változtat semmin.
Nem értem, hogy mire mennél vele, ha elmondanád.
Vissza úgysem menne hozzád, és ha ennyire nem érdekled, szerintem is nagyban leszarná, hogy abortuszod volt.
Ezek szerint annak idején egyedül döntöttél a közös gyermeketek sorsáról.
Megkérdezhetem, hogy miért szeretnéd utólag elmondani neki ezt, mi vele a célod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!