Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem sosem lehet barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem sosem lehet barátom már? Miért vagyok ilyen szerencsétlen a párválasztás terén?

Figyelt kérdés

22 (lassan 23) éves nő vagyok, és soha nem volt párkapcsolatom, és szexuális tapasztalatom is gyakorlatilag 0 (szűz vagyok).

Különlegesen vonzó nőnek tartanak. Vékony vagyok, feszes popsim van, ápolt vagyok, hosszú szőke hajam van, és szépnek mondott arcom. Nem vagyok egy Barbie-baba, inkább karakteres szépség.

Belső terén sem értem, hogy mi lehet a gond, sokan kedvelnek. Diplomás vagyok, 2 idegennyelvet beszélek, sok témához hozzá tudok szólni.

A férfiak terén a tapasztalataim katasztrofálisak. Tinikoromban reménytelenül szerelmes voltam, eközben nagyon csúnyák/buták próbálkoztak be, az egyetemi éveim alatt meg sokan át akartak verni, és csak megd**ugni akartak. Pedig nem szépfiúkra hajtottam.

Olyan is volt már, hogy végre megtetszett valaki, nagyon jól el tudtam vele beszélgetni, de kiderült, hogy meleg.

Az a baj, hogy eljutottam már oda, hogy annyira belefásultam az egyedüllétbe, hogy már akkor is lehetséges, hogy kihátrálnék, ha találnék olyan pasit, aki megfelel nekem.

Van ebből kiút? Mit kellene tennem? Szeretnék boldog lenni végre.

2014. júl. 10. 20:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ne haragudj azért, amit most leírok, nem bántani akarlak. Nyilván akik beszóltak, látatlanban is irigykednek az adottságaidra, de neked pedig nem kellene használnod a "primitív senkik" kifejezést - itt a gyakorin inkább legyinteni kell az ilyen válaszokra, mert direkt provokálnak.

Ebből a szófordulatból én azt vettem le, hogy egy kicsit arrogáns vagy, és mintha úgy éreznéd, hogy mindenki felett állsz. Jó dolog az önbizalom, meg vonzó, de ha valaki gőgöt sugároz magából, az taszító lehet!

22/L

2014. szept. 11. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!