Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem sosem lehet barátom már? Miért vagyok ilyen szerencsétlen a párválasztás terén?
22 (lassan 23) éves nő vagyok, és soha nem volt párkapcsolatom, és szexuális tapasztalatom is gyakorlatilag 0 (szűz vagyok).
Különlegesen vonzó nőnek tartanak. Vékony vagyok, feszes popsim van, ápolt vagyok, hosszú szőke hajam van, és szépnek mondott arcom. Nem vagyok egy Barbie-baba, inkább karakteres szépség.
Belső terén sem értem, hogy mi lehet a gond, sokan kedvelnek. Diplomás vagyok, 2 idegennyelvet beszélek, sok témához hozzá tudok szólni.
A férfiak terén a tapasztalataim katasztrofálisak. Tinikoromban reménytelenül szerelmes voltam, eközben nagyon csúnyák/buták próbálkoztak be, az egyetemi éveim alatt meg sokan át akartak verni, és csak megd**ugni akartak. Pedig nem szépfiúkra hajtottam.
Olyan is volt már, hogy végre megtetszett valaki, nagyon jól el tudtam vele beszélgetni, de kiderült, hogy meleg.
Az a baj, hogy eljutottam már oda, hogy annyira belefásultam az egyedüllétbe, hogy már akkor is lehetséges, hogy kihátrálnék, ha találnék olyan pasit, aki megfelel nekem.
Van ebből kiút? Mit kellene tennem? Szeretnék boldog lenni végre.
Van sejtésem milyen a helyzeted,mivel hasonló helyzetben vagyok,csak srácként.Nem volt senkim,tapasztalatlan vagyok,adok is magamra,nem vagyok csúnya sem.Egyszerűen nem találkozom ilyen lányokkal,mint mondjuk Te.Meg valószínűleg te sem adnál esélyt nekem,mert nem vagyok az a szépfiú kategória.
Hasonló srácokat kellene megtalálnod mondjuk,csak az meg nem biztos,hogy tetszene neked,sőt...
Én ismerek hozzám hasonlóan sok ilyesmi srácot az egyetemen,jóban vagyok velük és nem 1-2 ember ilyen ám,hanem azért annál több a száma az ilyeneknek. :)
Szerintem ha találnál egy ilyesmi srácot,akkor lehetne párkapcsolatod is akár. :)
23/F
A személyiségedben a hiba!
Az enyémben is!
Nem mosolygok senkire,aztán ha véletlen mégis hozzám szól egy fiú, akkor rájön,hogy jaaaaa nem is félelmetes annyira, egész kedves és jófej.
Csak ha ilyen vagy, lehet meg sem akarnak szólítani.
Szerintem nekem sem lesz párom jó ideig, bár nekem volt egy 4 éves most, meg közvetlen utána egy rövidke, de én is ilyen vagyok, ez a két kapcsolat meg egy fatális véletlen része volt.
Mintha csak a saját életemről olvastam volna, szinte pontról pontra minden megegyezik...
Én is lassan 23 vagyok, tapasztalatom a férfiak terén szintén 0, az én arcom mások szerint is szép, s a belsőmre sem panaszkodott eddig senki sem... Sőt nemsokára nekem is diplomám lesz, s 2 idegen nyelvet beszélek felsőfokon. :)
Nálam ott hibádzik a dolog, hogy azok, akik eddig udvarolgattak nem tetszettek, s itt nem arról van szó, hogy én 10/10-es pasit szeretnék, csak egyszerűen semmi sem fogott meg bennük. Nálam már pl. egy szép mosoly vagy egy szép szempár vagy némi intelligencia, műveltség megléte elég ahhoz, hogy megtetszen az illető, de azokban a férfiakban tényleg semmi vonzó nem volt, hiába kerestem bennük. Belsőre nagyon kedvesek, odaadók, megbízhatók voltak, de mindig csak barátot láttam bennük. S én nem vagyok olyan, hogy csak azért legyek valakivel, hogy ne legyek egyedül, azt már nem. S mások érzelmeivel sem szeretek játszadozni, így nem sokáig hitegettem őket.
Inkább kivárom azt az egy valakit, aki valamivel közelebb áll az elképzeléseimhez, aki megfog valamivel, akiben a páromat tudom látni, minthogy megalkudjak. Akkor már inkább egyedül maradok.
Nem tennél fel, esetleg küldenél egy képet, hogy lássunk is ?
Mert ha az általad leírtak teljes mértékben fedik a valóságot akkor szinte kizárt, hogy ne akarna valaki tartós kapcsolatot veled.
Ha ide nem szeretnéd kirakni a képet, elküldheted privátba is, oda-vissza alapon is akár.
Nem akarok ismerkedni, csak kíváncsi vagyok.
25F
Légy egy picit nyitott. Például nem kell rögtön falra mászni a privátözön gondolatától. Állítólag mindenhol lehet ismerkedni.
Ne legyél ilyen búvalbaszott. A férfiakat, sőt az embereket általában ez taszítja. Persze, ha tudnák, hogy mi van a felszín alatt... :)
Meleg pasik általában bejönnek a nőknek mert nagyon lelkizősek. Maximalista vagy. Ne hátrálj hátha később jó lesz, később is ki lehet szállni semmi se örök.
Ja és bizonyos emberekre bénítóan hat ha elvárásaidat meggfogalmazod neki, aminek per pillanat nem tud megfelelni.
A hozzáállásoddal lehet a probléma, már a megszólalásaidból is látszik, még meg sem történt valami, Te máris elzárkózol, nincs stressztűrőképességed, azonnal durván visszavágsz.
Lehet, hogy úgy tűnik "sokan kedvelnek", de ezt tehetik érdekből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!