Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs bennem egy kicsi büszkeség se? Mit lehet tenni?
Akár hányszor össze veszünk a párommal, mindig én nyalizok.Mikor ő bántott meg, akkor és nyaliztam, pedig nem kellett volna.Nincs bennem annyi büszkeség se, hogy ha megbánt,vagy valami nem jo, akkor ne irnék neki és kérnék bocsánatot, holott nem nekem kell.Mindig megfogadom, hogy nem irok, nem csörgetek, de nem birom ki.
18/L
Első lépés: felismerted.
Második: ha jól látom, érzed, nincs ez jól így.
Gondold, hogy ha már nem lesztek együtt, mással leszel boldog, szégyenkezni fogsz magad előtt.
neked kell erőt venni magadon. erre nincs recept vagy, "hogyan".
akarnod kell.
Most hallottam egy filmben, az excsajok szellemeiben.
Mindig az irányít a kapcsolatban, akinek kevésbé számít.
Itt neked számít jobban. Talán ha "visszavennél" úgy érezné, ha nem akar elveszíteni tepernie kell.
"Mindig az irányít a kapcsolatban, akinek kevésbé számít."
Ez egy jó megállapítás, pontosan így van! Csak hát az a gond, hogy az érzelmeket nem nagyon lehet irányítani, úgyhogy mindíg az fog szenvedni, aki jobban szeret.
Egyébként a szerepek felcserélődhetnek, úgyhogy akár fordulhat is a kocka (tapasztalat).
Szégyelld magad!
Tudatosan csinálsz idiótát magadból!
Ez nem biztos, hogy büszkeség, vagy öntudat kérdése. Lehet, hogy egyszerűen ilyen, konfliktuskerülő alkat vagy. Szerintem nincs ezzel semmi gond. Sokféleképpen lehet befolyásolni a dolgok folyását, és nem mindig a direkt módszerek a leghatékonyabbak. Én azt látom a legfontosabb kérdésnek, hogy boldog vagy-e ebben a kapcsolatban? Miért zavar az, ha "nem te hordod a nadrágot"? Mi az, amin szeretnél változtatni, de nem megy?
Miért is veszekedtek? Mi az oka? Miért bántjátok meg egymást? Én itt keresném a válaszokat. A valódi kérdéseknél. Nem a felszínes tüneteknél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!