Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
röviden tömören:
exem nemváltó műtétet akar, kivéve ha újra összejövünk. (nem transzexuális)
jelenleg van párom, de nem tudnék azzal a tudattal boldog lenni hogy egy másik ember tönkreteszi miattam az életét...
viszont exemmel se lennék boldog mert fájdalmat okoznék egy olyan embernek aki nem ezt érdemli...
szóval részemről egyik véglet se jó, de mégis döntenem kell hogy megmentem exemet attól hogy hülyeséget csináljon, vagy próbáljam boldoggá tenni a páromat...
tanácstalan vagyok... segítsen valaki
Szar d már le az exedet,teljesen nincs eszed?
Boldog kapcsolatban élsz.Ha valaki hülye azon meg nem lehet segíteni.Élj nyugodtan a mostani pároddal,az exedet meg hagyd,csak figyelmet akar.
exem lány
leszarnám, de miattam csinálja és ez a gáz...
drága a műtét és a családjából egy gazdag gyökér (elnézést) még támogatja is amit képtelen vagyok felfogni, hiszen nekik kéne megvédeni attól h elcs.ssze az életét nem nekem.. már annyi sz@rból kirángattam...
egyébként, tényleg ennyire egyszerű átverni azokat a "szakembereket" akik a papírokat intézik?.. tapasztalatból mondom hogy ő konkrétan az egyedülléttől fél, önbizalom hiánya van és azt hiszi h attól h f.rka lesz majd minden megváltozik. sőt, konkrétan azt mondta hogy "minden jobb lesz", de példát nem mondott hogy miben. meg hogy több mindenre képes lesz. úgy gondolom az a "sok minden" kimerül annyiban hogy feltudja pisilni a nevét a falra a VIII. kerben...
barátnőmet szinte a tenyeremen hordozom és még örül is hogy van egy barátom akivel minden témáról tudok beszélni, exemmel meg félévente találkozunk max mivel ő nem jön át sose.
exem nem akar szülni. ha szeretne akkor nem csinálná ezt...a félelmét tagadja pedig simán be tudom bizonyítani :\
egyébként köszönöm az eddigi válaszokat!
Ezt úgy hívják, hogy zsarolás..., felnőtt, döntésképes, mégis a nyakadba varrná a felelősséget, ezért zsarolás!
Gondold át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!