Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elengednétek bulizni ebben a helyzetben?
"elengednétek"
Gondolom már nem 15 éves, és felteszem nem az anyukája vagy.
2014. jún. 20. 11:43
Én sem bíznék meg benne a helyedben - az a baj, h ez így elég lassan ölő méreg.
2014. jún. 20. 11:44
Hát én már az első alkalom után kib***sztam volna. Aki egyszer megcsalt, az meg fog másodszor, ötödször, tizedszer és századszor is. Persze vannak kivételek, de így a történetedből egyértelműen lejön ,hogy ő nem az a 1x véletlen megesett szörnyen megbántam és megváltozok...és így is lett típusú.
Tovább nem akarlak elkeseríteni, de 99.9% az esély, hogy azzal a lánnyal igenis volt valami. Engedd el bulizni, de másnap már ne vedd fel neki a telefont. Nem szeretnék rossz tanácsot adni, de én már az elején szakítottam volna vele...ha meg akkor nem, akkor most mindenképp!
2014. jún. 20. 11:45
Elengedném-e? Nem vagyok az anyja, azt csinál, amit akar..
Az más kérdés, hogy nem bízol benne. Vagy oldjátok meg, rendezd le magadban ezt a kérdést, vagy lépj tovább.
2014. jún. 20. 11:45
Szerintem hajtsd el a gyereket... Amíg őszintén meg tudjátok beszélni és teret hagytok egymásnak addig tök mindegy ki mikor bulizik, de ha elkezdődik a titkolózás ott már valami gubanc van.
2014. jún. 20. 11:47
Szeretem azokat akik olyat írnak "elengedni? nem vagy az anyja". Ak***rvaéletbe emberek. Nem! Nem az anyja, hanem a barátnője! Te sem vagy a csajod apja, mégsem ENGEDED meg neki, hogy végigkefélje/szopja minden haverodat! Persze a párkapcsolat nem a másik személy birtoklásáról szól, de akkor is mindenki tartozik némi "engedelmességgel" a párjának. Vagy akkor ha jobban tetszik ne használjuk az "elenged" igét, mondjuk úgy "Ti is rossz szemmel néznétek, ha elmenne bulizni ebben a helyzetben?" Más a szóhasználat, de lényeg (ami nem az "elengedni" szó) ugyan az, hogy nem tartós kapcsolatra való a srác. ha nem akarsz még több fájdalmat, ENGEDD el...ne csak bulizni hanem az életedből is...
2014. jún. 20. 11:53
6-os valaszolonak 10 pont a valaszert. koszi, ezt nagyon jol leirtad.
2014. jún. 20. 11:55
Ha nem tudsz benne megbízni akkor minek vagy még együtt vele?
2014. jún. 20. 12:04
Mivel már valszeg nem kiskorú így igen elengedném....mivel nem az anyja vagy...de nem bíznék meg benne
2014. jún. 20. 12:08
2014. jún. 20. 12:15
Kapcsolódó kérdések: