Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, ha rettegek ebben a helyzetben?
1,5 hete jöttem ki a kórházból. A volt párom feljött a lakásomba, összeveszett velem és megvert (hosszú történet, de több balesete volt, megsérült az idegrendszere, nem hajlandó gyógyszert szedni és túllépni azon, hogy szakítottam vele). Annyira megvert, hogy kómában voltam 3 napig.
A jelenlegi párommal 14 hónapja vagyunk együtt, össze is költöztünk és szeretjük egymást. Viszont a volt barátom 'malőrjei' után (főleg az utolsó) félek egy fedél alatt élni a párommal. Tudom, hogy szeret, támogat is, de félek, hogy megver, erőszakos lesz velem és uralkodni akar felettem, mint az 'exem'.
Mennyire normális ez?
u.i.: azon vagyunk, hogy börtönbe kerüljön ez a nem normális és jó úton járunk :)
Szerintem menj el pszichológushoz, hogy ne járjanak ilyen buta gondolatok a fejedben. : )
Gondolom semmilyen jelei nem voltak, hogy a jelenlegi párod hasonlítana az exedhez, szóval...
Amúgy sajnálom, hogy az exedféle embert kaptál ki. Remélem börtönbe kerül.
nem összehasonlítható a két ember
de akár te is megváltozhatsz gyökerestül
szerintem,ha normális veled és eddig is az volt nem lesz baj
ne izgulj és ne rontsd ezzel el ezt a kapcsolatot
Ne azt büntesd, aki bármit megtenne érted!
A mostani párodnak semmi köze nincs az exedhez. Mindössze az, hogy mindketten férfiak. De megsúgom: a férfiak nem egy sablonra készültek ám!
Legyél határozod az exed ügyében és akkor látja rajtad, hogy nem lehet csak úgy uralkodni rajtad büntetlenül.
Ez épp elég kell, hogy legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!