Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ez? Volt már valaki hasonló helyzetben?
25 éves férfi vagyok, 19 éves korom óta együtt a jelenlegi barátnőmmel, tehát már 6 éve. Előtte egy komoly 2 éves párkapcsolatom volt, ott történt meg minden (első csók, szüzesség elvesztése), tehát a jelenlegi barátnőm a második. Szeretem a barátnőmet, és nem csak úgy érzem hogy kötődés, meg hogy már csak szeretet, tényleg nagyon jól megvagyunk. Jól érzem magam vele, megértjük egymást, szép is, okos is, teljesen hozzám való. És ami nagyon fontos, hogy el tudnám képzelni őt anyaként is. De mégis bennem van néha egy olyan, hogy nekem még élnem kell, és 30-33 éves koromig nem akarok házasodni, még pár évet akarom hajtani a csajokat, flörtölgetni, ismerkedni, kipróbálni mással is mindent, randizgatni, szóval újat érezni. És e mellett meg jól érzem magam a barátnőmmel, és ezek miatt a fura érzések miatt nem szakítanék vele, nem is tartanám fairnek, meg persze benne lenne a pakliban hogy sosem találnék ilyet mint ő, visszasírni magam meg nem az én stílusom. Részben pedig az is érthető hogy élni akarok még, egész egyetem alatt vele voltam pl, persze voltak bulik, sosem gátolt semmiben, csak épp hogy más lányok tabuk voltak ugye...
Szerintetek mi ilyenkor a megfelelő lépés? Köszi aki elolvasta..
Minden férfi más nőre vágyik mikkor ott a nő mellette?
Elmeséled mért jó ez mindig úgy érdekelt :/
szerintem természetes, amit érzel, és nehéz döntés
mert ha maradtok együtt, mondjuk 10 év múlva benne lesz a félrelépés veszélye, ha most így érzel, v ha nem jellemző ez rátok, akkor kiléptek korrektül a kapcsolatból, de akkor mondjuk már gyerek is lesz...
de valóban igaz, hogy ha lelépsz, azt már nem lehetne visszacsinálni
a döntést neked kell meghozni
Necces a helyzet. Voltam én is ilyen kapcsolatban. Az a gond általában minden férfiben és nőben van egy szám. Ez az, hány nő vagy férfi után érzi azt, hogy eleget éltem. Én, amikor azzal a lánnyal voltam, még nem voltam kész, ő pedig már házasságot akart, de legalábbis idővel. Szakítottunk és nem bántam meg. Lehet, hogy később, de vagy megcsaltam, vagy elhagytam volna. Most hat nőnél tartok és már nem szégyenkezek, se azért, mert csak x nőm volt, se azért mert hímringyó volnék.
Szerintem szakíts vele, mert jobb nem lesz. Ha lesz alkalmad megcsalod.
"bennem van néha egy olyan, hogy nekem még élnem kell"
Úgy érted b*szni? Idegenekkel? Az szép életcél, tényleg. Azután mi lesz? Kiélt, harmincas, egyedülálló férfiként milyen nőknek fogsz majd kelleni? A hozzád hasonlóan kiélt, elvált, többgyerekes nőknek. Éretlen vagy még, ha neked a "kiélés" fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!