Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális? Aki volt hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Aki volt hasonló helyzetben, hogy jutott túl rajta?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeptemberben, azaz már 9 hónapja ért véget az első komoly kapcsolatom (ő volt az első, összeköltöztünk, hosszú távú terveink voltak stb..) mert megcsalt és nem szerette volna így folytatni már. Azóta nem tudom elfelejteni, szinte minden nap úgy kelek fel, hogy arculcsap a veszteség fájdalma: már megint üres az ágy, nincs itt, nem jön haza többé.. Egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal, hiába járok el bulizni, hiába pasizok, hiába iszok, máskor meg non-stop dolgozok akkor sem lesz jobb.. :( Van egy fiú aki halál szerelmes belém, néha tudok úgy gondolni rá, mint férfire de ha vele vagyok néha jó, néha meg eszembe jut, hogy mennyivel jobb volt az ex-el, mennyire szeretett, mennyi közös emlékünk volt és mennyire illettünk egymáshoz.. Ezen kívül több jelentkező is van akiknek tudom, hogy tetszem és többet szeretnének de nem megy részemről. És az a baj, akárkivel megismerkedek egyszerűen senki sem "elég" jó, senki nem tudja überelni. :( Mit tegyek? Mi ilyenkor a megoldás? Szakembernél is voltam, a suli foglalkoztat pszichológust is (aki mellette etika tanár) és vele beszélgettem a helyzetemről de segíteni ő sem igazán tud, csak meghallgat, többnyire tanácsokat és irányvonalakat ad de ezek inkább az életemmel és a céljaimmal kapcsolatosak. El fog ez múlni valaha? Lassan úgy érzem tönkremegyek vagy idegösszeomlást kapok, néha meg egyszerűen haragszom magamra ha kiborulok mert tudom, hogy 9 hónap után már nem kellene.. 19/L

2010. jún. 13. 12:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Ebben nem tud senki segíteni. Neked kellene lépned. Minden tárgyat, ami hozzáköt, eltüntetni, kidobni. Muszáj továbblépned,mert be fogsz golyózni, és a barátaid is el fognak távolodni. Éld az életet, bulizz, flörtölj, ismerkedj. Fiatal vagy még ahhoz, hogy 1 pasi miatt tönretedd a fiatalságodat.

33/F

2010. jún. 13. 13:01
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen ,egértelek,tudom mennyire nehéz ez!Ne is várd,hogy valaha elfelejted,mert nem fogod.De gondolj bele,hogy egy életed van.Most mennek az évek és most vagy fiatal.Minden csak elhatározás kérdése.Ha eldöntöd,hogy tovább akarsz lépni,akkor tedd is meg!Adj esélyt valaki másnak.Nem kell,hogy azt várd magadtól,hogy hulla szerelmes leszel,de engedd,hogy valaki törődjön veled és visszakapd az önbecsülésed,a női mivoltod.Egy megcsalás,ezt rendesen lerombolja,de egy férfi rajongása visszaépítheti.Legyél fair az új férfival és mondd el,hogy te még nem tudsz szerelmet adni.Ha neki így jó,akkor vágjatok bele.9 hónap alatt a gyászidő letelt,most gyógyulnod kell,a lelkednek is.Összehasonlítani pedig az új férfit a régivel nem érdemes.Még egy ugyanolyan embert úgysem fogsz találni.De gondolj bele,nem csak a jó tulajdonságait nem fogod az újban megtalálni,de azt sem,hogy megcsal.Ha valóban a régi lett volna az Igazi,akkor ilyen nem fordult volna elő.Most a te időd jön,legyél újra boldog,de ezt neked is akarni kell.A múltban élni nem érdemes,mert bánni fogod,de nagyon!
2010. jún. 13. 13:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is jártam már igy (életem elsö szerelme volt)

én másfél évig szenvedtem,minden este sirva feküdtem le és sirva keltem fel.Ugy mint te,én sem tudtam mit kezdeni maggam.semmi nem volt jó.teljesen kikészültem idegileg.ekkor megismerkedtem egy sráccal,aki ma már a völegényem.nagyon nagyon szeretm.Tényleg boldog vagyok vele meg minden,DE a mai napig gondolok rá és héna hiányzik is.Szerintem sosem fogom elfelejtni igazán.

2010. jún. 13. 13:04
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Először is ne szopasd a másik pasit. Az nagyon szar. Másrészt 9 hónap nem mindig elég. Az idő mindent meggyógyít.
2010. jún. 13. 13:15
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Tulajdonképpen a másik pasit nem szivatom, hiszen pontosan tudja, hogy szeretem az ex-em és ezért én nem tudok semmit adni neki, csak a társaságom. Ő beéri ezzel, és akármennyire fáj neki hallani ha az ex miatt szomorkodom de mindig meghallgat, bíztat és velem akar lenni ennek ellenére is.. Ilyenkor meg mégjobban utálom magam, hogy másnak is fájdalmat okozok a nyomorommal pedig tényleg egy normális pasiról van szó, de egyszerűen nem megy. Egyszer meg is csókolt de nem éreztem semmit. Utálom ezt az ürességet..
2010. jún. 13. 13:22
 6/11 anonim ***** válasza:
szia!nekem évekbe telt...addig pasiztam,ezerrel..és találtam olyat akibe nagyon bele is zúgtam nagyon hamar,de vele is pórul jártam sajnos...az volt az utolsó csepp..volt h 3 napig ittam egyfolytába,hogy végre el tudjak aludni a sírástól..őt is nagyon nehezen dolgoztam fel...aztán megint kezdtem bulizni,és pasizni...aztán végre észrevettem azt a fiút,akit már 1évvel előbb kellett volna...és hát sikerült:)azóta ismét boldog vagyok 23N
2010. jún. 13. 13:26
 7/11 A kérdező kommentje:
Ez azért megnyugtató, hogy van akinek sikerült! Én is olyan vagyok, hogy nagyon nehezen szeretek meg valakit, de ha egyszer sikerült, nálam az örökre szól..
2010. jún. 13. 13:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Élsz vagy meghalsz! Kb ez maradt. Te döntöd el.
2010. jún. 13. 14:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam mint Te. Igazából már alig alig emlékszem rá de szívesen megnézném mi van vele? Hiányzik maga a környék, az érzés, az illatok minden amit sose tudok elfelejteni ezek itt maradtak a gondolataimat meg a környezetem befolyásolja. Ha hagyom magamat unatkozni akkor valami azt súgja hogy: Gondolj rá. Amúgy valljuk be:) Néha jól esik depizni milyen jó volt régen :) Igen. Én 1 taktikát tanácsolok neked: Gondolj inkább arra hogy hogy viselkedtél amielőtt még Őt nem ismerted? :) Ugye? :D:DD

Nah ez a válasz kellett. Ez a megoldás.

Miként felejtsük el a szerelmünket, hogy már ne fájjon? Arra kell gondolni mit tettünk hogyan viselkedtünk akkor amikor még nélküle tök boldogak voltunk. Emlékszünk még erre? Én igen. Például teljesen más dologgal voltam elfoglalva amikor nem ismertem, nem voltam senkibe szerelmes.....

Sok sok apróság amik akkor boldoggá tettek sose felejtem el azokat se. Igen voltam boldog nélküle is mondogasd magadba. Merre jártál? Milyen zenéket hallgattál előtte? Milyen illatú öblítőt használtál a ruháidhoz? Hogy volt a szobád be rendezve az előtt mielőtt megismerted?

Mindent csinálj vissza a régibe és folytasd azt az élet stílusod ami volt. Az exedre meg nem fogsz tudni annyit gondolni mert már eleve azzal leszel elfoglalva hogy előtte mik is történtek veled? Amúgy ezt a "ex-elfelejtés" taktikát elkezdtem alkalmazni. Csak úgy jött. És van siker:) Hál istennek az a csaj nem érdemli meg hogy miatta más csajba ne legyek szerelmes és újra ne legyek boldog. Vége lett jó volt... ennyi volt. Kb nem érdekel már.

kijelenthetem hogy 2 hónappal ezelőtt még mindig ugy voltam vele sose felejtem el. Ma már mintha nem is ismertem volna.

Pedig alig jártam vele alig ismertem ki is ő valójában. Jött... ment 2 hétig tartott és 1.5 évig szenvedtem nélküle próbáltam más csajjal is járni de igazából nem szerettem meg egyiket se inkább irritált hogy egyik se úgy viselkedik mint Ő. Belőlük is Őt akartam faragni dehát nem engedték.

Nah mindegy rem segítettem próbáld ki :)

20/F

2010. júl. 23. 22:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Fordíts magadra időt, mozdulj ki, járj társaságba. Ha gondolod, feküdj le valakivel csak úgy, akár többször is. Találj célt az életednek. Én is így voltam, egy darabig, de szerencsére mindig volt új lány, aki kihozott az előzőből és kb 3 nagyobb szerelem után már megedződtem :D Amúgy meg az extől kapott tárgyak kidobása nem megoldás, fényképek letörlése sem megoldás. Még ott van a polcomon néhány maci, amit tőle kaptam, de elfér, nem emlékeztet rá többé reményt keltve, egy lezárt dolog, jöhet az új. Ne félj, mindig keresd az újat mindenben és megtelik az életed. ;)
2010. júl. 23. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!