Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is csak a család...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is csak a család szórakoztatására szolgál az esküvő?

Figyelt kérdés

Az unokatestvérem házasodott. Nem volt olyan szörnyű felhajtás, mint az ostoba amerikai filmekben, de nekem még így is sok volt. Főleg a meghívott "rokonok" a mi részünkről, akiknek a felét nem is ismertem. Mondtam is később anyámnak, hogy ha én valaha házasodni fogok, akkor csak egy sima házasságkötést akarok, és max otthonra a legközelebbi hozzátartozókat hívnám

meg kajálni és beszélgetni, ha már muszáj. Erre mondta(és apám is), hogy nem-nem, ez nem úgy van, mindenkit meg kell hívni, ezek után persze szépen rendes étkezést kell biztosítani(rózsaszín terítő, brrr)... És BUMM, feleslegesen túlköltekezett szertartás született.

Csak szerintem nincs értelme ennek a túlzott felhajtásnak?

23/l

2014. júl. 9. 19:47
1 2
 11/14 -=Koldus=- ***** válasza:
De egyébként ez logikus, hogyha ti meghívottak vagytok egy lagziba rengeteg ember lesz akiket nem ismertek. De ha az a Ti lagzitok, ott csak olyan emberek lesznek akiket személyesen is ismertek. Felesleges meghívni olyan embert még ha az rokon is valamilyen szegről végről, akivel egy büdös szót sem beszéltetek életetek alatt.
2014. júl. 9. 20:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Pénzkidobásnak tartom a nagy szaloncukor esküvőt, meg a lagzit. Nem, nem vagyok irigy a házasokra, mert én is az vagyok, csak kulturált verzióban csináltuk:) mindenkit ismertünk. Csak szűk család és barátok voltak ott. 17-en voltunk összesen. És aztán volt egy ebéd. Ennyi. Sokkal hangulatosabb volt így, főleg, hogy karácsony előtt 2 héttel már minden fel volt díszítve az ünnep miatt, és egy fillérünkbe nem került:) (karácsonyfa mikulás, asztaldíszek, virág):)stb.

Ennél nagyobb dolgot mindketten feleslegesnek tartottunk, a férjem is meg én is. Neki elég nagy a családja, szóval tudtunk volna csinálni hosszú vendéglistát, de úgy gondoltuk, valahol meg kell húzni a határt.

2014. júl. 9. 20:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem kedvelem az efféle összejöveteleket még vendégként sem. Én a testvéremmel régen mindkét unokatesónknak az esküvőjére hivatalosak voltunk.

Ugyanazt tapasztaltuk mindkét alkalommal. Az összes rokonunk le se ****-ta a fejünket évekig. Ilyenkor meg ment a jópofi, fapofa, nagy érdeklődő kérdések. Hánynom kellett az egésztől.

Emlékszem a szüleim hiteltartozása miatt nem voltunk eleresztve anyagilag akkor. A menyasszonytáncnál szüleim a kezünkbe nyomták a tízezreseket, hogy dobjam be a gyűjtőedényükbe. Ezért össze is vesztem velük, hogy lehetnek ilyen felelőtlenek, közben meg csodálkoznak a saját anyagi helyzetükön.

Lényeg a lényeg az unokatesóimat akkor láttam utoljára.

Képmutató ceremónia volt az egész.

2014. júl. 9. 21:21
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 9. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!