Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is csak a család szórakoztatására szolgál az esküvő?
Az unokatestvérem házasodott. Nem volt olyan szörnyű felhajtás, mint az ostoba amerikai filmekben, de nekem még így is sok volt. Főleg a meghívott "rokonok" a mi részünkről, akiknek a felét nem is ismertem. Mondtam is később anyámnak, hogy ha én valaha házasodni fogok, akkor csak egy sima házasságkötést akarok, és max otthonra a legközelebbi hozzátartozókat hívnám
meg kajálni és beszélgetni, ha már muszáj. Erre mondta(és apám is), hogy nem-nem, ez nem úgy van, mindenkit meg kell hívni, ezek után persze szépen rendes étkezést kell biztosítani(rózsaszín terítő, brrr)... És BUMM, feleslegesen túlköltekezett szertartás született.
Csak szerintem nincs értelme ennek a túlzott felhajtásnak?
23/l
Pénzkidobásnak tartom a nagy szaloncukor esküvőt, meg a lagzit. Nem, nem vagyok irigy a házasokra, mert én is az vagyok, csak kulturált verzióban csináltuk:) mindenkit ismertünk. Csak szűk család és barátok voltak ott. 17-en voltunk összesen. És aztán volt egy ebéd. Ennyi. Sokkal hangulatosabb volt így, főleg, hogy karácsony előtt 2 héttel már minden fel volt díszítve az ünnep miatt, és egy fillérünkbe nem került:) (karácsonyfa mikulás, asztaldíszek, virág):)stb.
Ennél nagyobb dolgot mindketten feleslegesnek tartottunk, a férjem is meg én is. Neki elég nagy a családja, szóval tudtunk volna csinálni hosszú vendéglistát, de úgy gondoltuk, valahol meg kell húzni a határt.
Nem kedvelem az efféle összejöveteleket még vendégként sem. Én a testvéremmel régen mindkét unokatesónknak az esküvőjére hivatalosak voltunk.
Ugyanazt tapasztaltuk mindkét alkalommal. Az összes rokonunk le se ****-ta a fejünket évekig. Ilyenkor meg ment a jópofi, fapofa, nagy érdeklődő kérdések. Hánynom kellett az egésztől.
Emlékszem a szüleim hiteltartozása miatt nem voltunk eleresztve anyagilag akkor. A menyasszonytáncnál szüleim a kezünkbe nyomták a tízezreseket, hogy dobjam be a gyűjtőedényükbe. Ezért össze is vesztem velük, hogy lehetnek ilyen felelőtlenek, közben meg csodálkoznak a saját anyagi helyzetükön.
Lényeg a lényeg az unokatesóimat akkor láttam utoljára.
Képmutató ceremónia volt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!