Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ennyire nehez veluk ismerkedni? Mitol lettek ilyenek a 30-as ferfiak?
Hát igen, az hogy valakinek van normális munkája, lakása, vagy önállóan fenn tud tartani egy albérletet, esetleg van kocsija, nem azt jelenti, hogy karrierista törtető feminista állat :) És attól lehet kedves, gyengéd, házias.
Persze ha nincsenek meg ezek, akkor meg az a baj, hogy biztosan a férfival akarja majd eltartani magát.
19:
Én 33 vagyok, de például 20-25(-28) körüli nőkre hajtok. Ha majd meg akarok állapodni, huszonéves nővel szeretném. Nem tudom pontosan milyen korosztályban keresgélsz. Magamból kiindulva a 30-as éveid elején te is feltolhatod a korhatárt a 40-es éveik elején járó férfiakig.
20:
Nem. Ezek másodlagos tulajdonságok. Felőlem lehet egy nő ambiciózus is. Vagy önálló. De nem szempont. Nem érdekel, hogy az-e vagy sem.
"a cicababa típusú buta nők kihasználnak titeket, és egy értelmes mondatot sem képesek kinyögni a szájukon."
Legyen jó anya, jó feleség. Rendelkezzen a fent leírt néhány fontos tulajdonsággal. Tetsszen nekem külsőre. És teljesítette az elvárásaim 90%-át.
21:
Nem. Én például szívesen eltartom majd az egész családomat. A feleségemnek nem kell dolgoznia, ha nem akar.
23:
És ez teljesen rendben van, hogy neked nem ilyen férfiak kellenek, mint amilyeneket leírsz. Az életképtelen, nyámnyila, tutyimutyi, papucs férfiakhoz senki nem vonzódik.
24:
"ha neked olyan nő kell, aki X évesen is még otthon élne"
Nem tudom ezt nekem címezted-e (13-14-es vagyok), de én ilyet nem mondtam.
"na, pont hogy azokat a nőket kell majd eltartani, mert nincsen pénzük semmire..."
Semmi baj nincs azzal, ha eltartás alatt azt érted, hogy a nő főállású anya és nagyon minimálisat, vagy semmit nem dolgozik. Férfiként én kifejezettem élvezni fogom, amikor egy egész családról fogok gondoskodni. Engem ez a tradicionális modell sokkal jobban vonz.
# 23!
Elsiklottál a kérdés felett, hogy hol ismerkedsz!
A szöveged pedig tipikus banki akta tologató, karrierista szövege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!