Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ennyire nehez veluk ismerkedni? Mitol lettek ilyenek a 30-as ferfiak?

Figyelt kérdés
Nyugodtan szidhattok azert amit most irni fogok, de ugy erzem a ferfiak nagyon le vannak maradva, 30-on felul is meg csak a bulik, csajozas erdeklik oket, otthon elnek, nem is akarnak elkoltozni, mert az kenyelmesebb,leutanozzak a mai fiatal sracok eletet, ugy csinalnak mintha sose eltek volna. Ha ismerkedesre kerul sor azt se tudjak mit csinaljanak, mondjanak. Egyszeruen benak, nem vagyok mar husz eves, de a 30-on feluli ferfiak is annyira gyerekesek, tisztelet a kivetelnek, hogy nem lehet oket elviselni.
2014. júl. 9. 09:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Hát igen, az hogy valakinek van normális munkája, lakása, vagy önállóan fenn tud tartani egy albérletet, esetleg van kocsija, nem azt jelenti, hogy karrierista törtető feminista állat :) És attól lehet kedves, gyengéd, házias.

Persze ha nincsenek meg ezek, akkor meg az a baj, hogy biztosan a férfival akarja majd eltartani magát.

2014. júl. 9. 13:04
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
De aki nem érti meg, hogy egy férfinak ez nem lényeges, az valóban egy karrierista, törtető, feminista állat. :)
2014. júl. 9. 13:11
 23/30 A kérdező kommentje:
22-es! Ezt kikérem magamnak. Sose voltam olyan. Csak megdolgoztam azért, amiért mások képtelenek. És hidd el, sok ilyen nő van, és egyre kevesebben az olyan férfi akiről ez elmondható. Sokan 30-40 éves koruk között még arra várnak anyuka mikor mossa ki a ruhájukat, vagy tálalja az ebédet nekik... na, nekem meg pont ilyen életképtelen férfi nem kell, mert az anyjaként kezelne egy párkapcsolatban.
2014. júl. 9. 13:15
 24/30 A kérdező kommentje:
És a legtöbb férfinak igen, fontos, hogy egy nőnek legalább jogosítványa, kocsija legyen, és független a szüleitől. Hidd el, bár nem hinném hogy annyira tapasztalt lehetsz, ha neked olyan nő kell, aki X évesen is még otthon élne... na, pont hogy azokat a nőket kell majd eltartani, mert nincsen pénzük semmire...
2014. júl. 9. 13:17
 25/30 anonim ***** válasza:

19:

Én 33 vagyok, de például 20-25(-28) körüli nőkre hajtok. Ha majd meg akarok állapodni, huszonéves nővel szeretném. Nem tudom pontosan milyen korosztályban keresgélsz. Magamból kiindulva a 30-as éveid elején te is feltolhatod a korhatárt a 40-es éveik elején járó férfiakig.

20:

Nem. Ezek másodlagos tulajdonságok. Felőlem lehet egy nő ambiciózus is. Vagy önálló. De nem szempont. Nem érdekel, hogy az-e vagy sem.

"a cicababa típusú buta nők kihasználnak titeket, és egy értelmes mondatot sem képesek kinyögni a szájukon."

Legyen jó anya, jó feleség. Rendelkezzen a fent leírt néhány fontos tulajdonsággal. Tetsszen nekem külsőre. És teljesítette az elvárásaim 90%-át.

21:

Nem. Én például szívesen eltartom majd az egész családomat. A feleségemnek nem kell dolgoznia, ha nem akar.

23:

És ez teljesen rendben van, hogy neked nem ilyen férfiak kellenek, mint amilyeneket leírsz. Az életképtelen, nyámnyila, tutyimutyi, papucs férfiakhoz senki nem vonzódik.

24:

"ha neked olyan nő kell, aki X évesen is még otthon élne"

Nem tudom ezt nekem címezted-e (13-14-es vagyok), de én ilyet nem mondtam.

"na, pont hogy azokat a nőket kell majd eltartani, mert nincsen pénzük semmire..."

Semmi baj nincs azzal, ha eltartás alatt azt érted, hogy a nő főállású anya és nagyon minimálisat, vagy semmit nem dolgozik. Férfiként én kifejezettem élvezni fogom, amikor egy egész családról fogok gondoskodni. Engem ez a tradicionális modell sokkal jobban vonz.

2014. júl. 9. 13:31
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

# 23!

Elsiklottál a kérdés felett, hogy hol ismerkedsz!

A szöveged pedig tipikus banki akta tologató, karrierista szövege.

2014. júl. 9. 14:11
 27/30 A kérdező kommentje:
Nagyon el vagy tévedve, ne haragudj. Lehet csak okosabb vagyok nálad, és ez a bajod. ;)
2014. júl. 9. 14:16
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem haragszom, de kérdések meg nem válaszolása nem éppen nagy szellemek ismertető jegye. :)
2014. júl. 9. 15:26
 29/30 A kérdező kommentje:
rossz a megfogalmazás drága!
2014. júl. 9. 15:28
 30/30 anonim ***** válasza:
A megfogalmazás tökéletes, csak talán túl finom, hogy megértsd. :)
2014. júl. 9. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!