Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ennyire nehez veluk ismerkedni? Mitol lettek ilyenek a 30-as ferfiak?

Figyelt kérdés
Nyugodtan szidhattok azert amit most irni fogok, de ugy erzem a ferfiak nagyon le vannak maradva, 30-on felul is meg csak a bulik, csajozas erdeklik oket, otthon elnek, nem is akarnak elkoltozni, mert az kenyelmesebb,leutanozzak a mai fiatal sracok eletet, ugy csinalnak mintha sose eltek volna. Ha ismerkedesre kerul sor azt se tudjak mit csinaljanak, mondjanak. Egyszeruen benak, nem vagyok mar husz eves, de a 30-on feluli ferfiak is annyira gyerekesek, tisztelet a kivetelnek, hogy nem lehet oket elviselni.
2014. júl. 9. 09:28
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
34%

Rossz alomban próbálkozol.

És az ismerkedésnek mi köze az első részhez? A személyes frusztrációdat kötötted össze egy számodra elítélendő dologgal, hogy igazold magad. Nem rossz.

Csak azok futnak ilyen lyukakra akiknek szintén gondjaik vannak. Én személy szerint egy ilyet sem ismerek.

2014. júl. 9. 09:35
 2/30 anonim ***** válasza:

Én is nagyon sok ilyet ismerek :)

Talán annyi különbséggel, hogy nagyon is tudnak ismerkedni, tudják, hogy mit mondjanak, csak nem kapcsolatot szeretnének, hanem kis kalandokat. Gondolom, ezért viselkednek úgy, mint a kis fiatal fiúk, mert még nem értek meg az elköteleződésre.

2014. júl. 9. 09:38
 3/30 anonim ***** válasza:
33%

A nőktől lettek ilyenek. :)

(A válasz a kérdés színvonalával egyenértékű)

2014. júl. 9. 09:43
 4/30 A kérdező kommentje:
Normalis nokkel kellene ismerkedni... ennyi...
2014. júl. 9. 09:47
 5/30 anonim ***** válasza:
57%
A normális férfiak normális nőkkel ismerkednek. Ezért kerülted el eddig a normális férfiakat. :)
2014. júl. 9. 09:49
 6/30 anonim ***** válasza:
41%

Tudjátok kedves nőcik a pasik e korban vagy nagyon jól keresnek vagy csak annyit,hogy az arra elég,hogy ezt azt befizessen nempedig egy családra. A nőcik pedig a kapcsolatok minőségét számokban mérik-vagyonra gondolok csakhogy tudják az olvasók mire gondolok. Persze vannak kivételek is!

A 20 as korosztály még azt nem tapasztalta amit a 30 asok.

2014. júl. 9. 09:52
 7/30 anonim ***** válasza:

Szerintem egy férfi sosem nő fel igazán. A mostani 30 éves generáció már olyan korba született ahol az internet és számítógép használat már fiatal korban elérhető volt. Tehát ne lepődj meg, ha a mai pasik még 40 éves kor felett is szívesen időznek különböző játékprogramokkal.

A többi dolog pedig ennek az árnyoldala. Azért buliznak és csajoznak mert fiatalabb korukban alulszocializáltak maradtak (pont a fent említettek miatt).

2014. júl. 9. 09:55
 8/30 anonim ***** válasza:
60%

Kedves kérdező!

Mindenki olyan férfit talál, aki illik hozzá. Ha nem tetszik a felhozatal, talán önmagadba kellene nézni, mitől is vagy te annyira különb, mint az általad ismert férfiak!

A nagy egyenjogúsdi ide vezetett: vénasszony nyávog az "elviselhetetlen" férfiakról 2014-ben. Már a kérdés is mutatja. kötelességtudat nulla, elvárások az egekben. Na, persze.

2014. júl. 9. 09:56
 9/30 A kérdező kommentje:
Alljunk meg egy kicsit. En nem ilyeneket keresek. Nem is irtam ezt. De mikor en kozlom hogy komolyan szeretnek ismerkedni es nem erdekelnek a kalandok akkor is csak ilyenek talalnak be. Aki normalis gondolkodasu, az mar az 50hez van kozel. Olyanra nincsen szuksegem. Van rendes munkam, fizetesem, lakasom, kocsim, es meg igy is nehez normalis ferfiakkal ismerkedni. Nem en keresem a hulyeket hanem ok vannak sokan es talalnak meg.
2014. júl. 9. 10:05
 10/30 anonim ***** válasza:
38%

Ismerős :)

Én nem is találtam 30-as férfit.

Az én párom 19 évvel idősebb nálam. Lehet, hogy neked sem kéne ragaszkodni ahhoz, hogy kb. egyidősek legyetek, és akkor könnyebb lenne.

2014. júl. 9. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!