Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ennyire nehez veluk ismerkedni? Mitol lettek ilyenek a 30-as ferfiak?
Szerintem pedig megijednek tőled mert jobban állhatsz anyagilag mint ők! Ebbe még nem gondoltál bele? Nincs sok szabad pasi olyan adatokkal mint te kérdező.
Aki rendelkezik azokkal amikkel te azok már foglaltak vagy pedig ahogyan írtad is már 50 felé közelítenek.
Miért változtak meg a férfiak? Mert a nők is megváltoztak. Régen a nők nagy része férjhez ment és gyereket szült 20-25 éves korára. Most már a nők nem akarnak. Ezért a férfiak sem maradtak olyanok, mint voltak.
Régen nem lehetett volna Playboy életmódot élni a férfiak tömegeinek se. 50, 100, 500 éve hol volt olyan, hogy egy férfi 35 éves koráig agglegény maradhatott és nagy számú nővel fekhetett le, ha megvoltak hozzá a képességei? Szinte sehol. A nők és a férfiak is korán elkötelezték magukat. Most a nők már nem kötelezik el magukat korán, így a férfiak sem.
Ezen kívül én például harmincas férfiként huszonéves nőkkel ismerkedem és csak velük tudok elképzelni komoly kapcsolatot.
Hoppá, csak most olvastam a kérdező 9-es válaszát és az erre született 11-es reakciót.
Kérdező, nem gondolkoztál még azon, hogy jeget akarsz eladni az eszkimóknak?
"Van rendes munkam, fizetesem, lakasom, kocsim" - Szerinted ezekre van szüksége a férfiaknak egy nőben?
Elmondom én, a férfi ismerőseim és úgy általában a férfiak milyen tulajdonságokkal rendelkező nőt keresnek családalapításhoz, megállapodáshoz:
Legyen kedves, házias, nőies, gyengéd, gondoskodó, figyelmes, legyenek anyai és fészekrakó ösztönei.
Mik azok amik NEM ÉRDEKELNEK EGY NŐBEN: függetlenség, egzisztencia, önállóság, ambiciózusság, stb.
Egy férfi olyan tulajdonságokat keres a nőben megállapodáshoz, amik őbenne sokkal kevésbé vannak meg. Ezek azok, amiket felsoroltam az előbb férfiak szemében vonzó tulajdonságként. Kit érdekel a lakásod, kocsid, munkád, fizetésed? Egy férfit sem, aki családot szeretne veled. A nő értékmérője a férfiak szemében egyszerűen pozitív belső tulajdonságokban méretik, ha komoly kapcsolatról van szó és amiket már leírtam.
A legtöbb férfi inkább elvesz egy pincérnőt, eladónőt, pultoslányt, titkárnőt, egy nőt a szalag mellől, akin látszik hogy jó anya és feleség lesz, mint egy bármilyen főosztályvezetőt, menedzsert, vezérigazgatót, miniszterelnököt vagy Nobel-díjas tudós nőt, aki addig is a karrierje építésével foglalkozott, eközben rengeteg férfias tulajdonságot szedett magára és félő, hogy később is fontosabb lesz számára a karrier, mint a család. A férfiakat nagyságrendekkel kevésbé izgatja a nő státusza, egzisztenciája, vagyona, mint fordítva.
"Mik azok amik NEM ÉRDEKELNEK EGY NŐBEN: függetlenség, egzisztencia, önállóság, ambiciózusság, stb. "
És pont ezért kezdtek buta cicababákkal, hát gratulálok. Azok a nők, akik elértek valamit az életben, de normálisak, nem kellenek, és ti férfiak sírtok, hogy azok a cicababa típusú buta nők kihasználnak titeket, és egy értelmes mondatot sem képesek kinyögni a szájukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!