Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám két abortuszról beszélt le, mert még nem fejeztem be a sulit, és a barátom sem az igazi számára. Megbántam. Lehet még valaha gyerekem? L/19
Szia!Elöször is egymás után 2-szer??Gratulálok,az óvszeren és fagamzásgátló gyógyszeren kivül sok féle mód látezik...és anyukádnak is nem lebeszélni kellett volna... "gyilkosságra" hanem inkább felvilágosítani.Téged is meg a párod is.És mi lesz majd ha ha késöbb meg akarsz és nem lehet gyermeked??Akkor már senki nem fog sajnálni...mert lehetett volna.
Légyszives nézzd meg ezt a videót végig...és ha lehet édesanyádnak is mutasd meg..és hidd el több ilyen nem lesz. [link]
Asszem az agyaddal valami nemoké. mondjuk ezmár látszott akkoris amikor úgyírtad ki a kérdést h anyád lebeszélt az abortuszról, a többiek meg erősködtek h de az nemúgyvan.
01.28-as vagyok, és asszem rohadtul nemfogtad fel amit írtam. akkor elmagyarázom úgy h könnyebben legyen értelmezhető. szóval. ha az abortuszellenesekre hallgatsz, akkor nem szexelsz egészen addig, amíg gyereket nem szeretnél. mert ezt javasolják az abortuszellenesek. tegyük fel megfogadod. szülsz egy gyereket. aki 16 évesen lefekszik a barátjával. mert ő nem akar 30 éves koráig szűz lenni. aztán terhes lesz. véletlenül. 16 évesen. ekkor neked beugrik az agyadba az a pár abortuszellenes itt gyk-n, így azt parancsolod a gyerekednek, hogy tartsa meg a gyerekét. tehát nagyi leszel. a lányod 17 évesen megszüli a gyereket. na milyenlesz? aztán neki ugye még tanulnia kell, te pedig még nemleszel nyugdíjas így neked dolgoznod kell, a lányod pasija valszeg felszívódik, mivel ő nemakart gyereket 17 évesen. azt tanácsoltam h ilyenkor keresd fel vmelyik abortuszellenest h támogasson kicsit anyagilag, elvégre az ő ötlete ez a szüld meg a gyereked mindenáron, vagy jöjjön és vigyázzon/nevelje ingyen a gyereket.
ezt azért írtam le, hogyha az abortusz ellenesekre hallgatsz akkor kb ilyen életed lesz.
az a videó nemegészen arról szól amiről kéne. abortuszt 12 hetes korig lehet elvégeztetni, és egy 12 hetes magzat NEM ÚGY NÉZ KI.
amit a videó mutat az valószínűleg egy halott csecsemő "eltávolítása", és nem 12 hetes az 1000%.
Kedves Kérdező!
A 01.01.-es abortuszellenes vagyok.
"A kérdező kommentje:
El sem tudom mondani, hogy mennyire köszönöm..." - kifejtenéd bővebben a gondolataidat?
Sajnálom, hogy így elszabadultak az indulatok. Sajnálom, hogy mások kitalálnak egy esetet, hogy milyen szörnyű lenne, ha valaki megtartaná a gyerekét, és az a gyerek, ha felnő hogy élne... (De ha ő nem születhetett volna meg vagy a testvére...)
Továbbra is azt gondolom, hogy jobb megszülni, és odaadni egy meddő párnak, mint megölni.
Továbbra is azt kívánom, ne kellene az abortusz lelki terhét hordoznod. De megtörtént. Le kell zárni a múltat, és ebben segíthet egy jó beszélgetés. Aztán tovább kell lépni. Meglátni, mit akarsz ezután máshogy csinálni.
Kívánom, találd meg majd az igazit, és szülessenek gyermekeid. (Reméljük nem lesz nőgyógyászati probléma. De ha lenne is, megoldás is van rá. Most ez még nem aktuális, nem érdemes aggódni rajta. Persze, ha most van problémád, keress fel most egy orvost.)
És kívánom, gyermekeid se kerüljenek ilyen helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!