Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám két abortuszról beszélt le, mert még nem fejeztem be a sulit, és a barátom sem az igazi számára. Megbántam. Lehet még valaha gyerekem? L/19
sajnos akkor kellett volna határozottnak lenned
ha az orvosok nem mondták, hogy nem lehet, akkor még van esély
legközelebb ne hallgass gyilkosokra
Gyilkos ám a jóanyád, az.
Azért gondold végig.. 19 évesen a gyermekáldás még nem is annyira áldás, inkább egy k*vanagy teher. :S
hagyjad, van itt pár ilyen abortuszellenes vadbarom, nemkell velük foglalkozni, ők ha éves lenne az illető is megszületnék vele a gyereket. ezek csököttagyúak, nemérdemes velük vitába bonyolódni, mert hülyeségeket beszélnek és sosem fogják felfogni.
kérdező, valszeg lehet majd gyereked, max kicsit nehezebben. és ne bánd h lebeszélt, ő volt az okos. mikor voltál terhes először? 17 évesen, 17 évesen egy gyerek maga az átok. örülj neki h lebeszélt róla.
am,úgy ti nem védekeztek, vagy mivan?
Köszi a tanácsot. De védekeztünk, csak később kiderült, hogy immunis a fogamzásgátlóra a szervezetem. Már 19éves voltam akkor... de az a két év ide oda, nem oszt nem szoroz.. mert akkor sem voltam sokkal idősebb, mint 17
köszike
Igen, van 1-2 abortuszellenes vadbarom, aki szeretné, ha nem lennének ilyen kérdések, amiben az abortusz kockázatát és a meg nem született gyermekek lelki terhét szeretné valaki feldolgozni; aki azt gondolja, hogy szegény gyerek nem tehet róla, hogy milyen körülmények között fogant meg és a szülei mennyire elkötelezettek egymás iránt vagy épp már semmit se tudnak egymásról, az ő élete elindult, és megszületne, élne, ha hagyják; aki azt gondolja, hogy jobb megszülni egy gyermeket, és odaadni egy olyan párnak, akinek nem lehet, mint megölni! Sőt van olyan vadbarom, aki úgy gondolja (és aszerint is él boldogan), hogy jobb úgy megelőzni az ilyet, hogy akkor és azzal él az ember szexuális életet, amikor és akivel egy nemvárt gyermek érkezése sem tragédia, hanem áldás.
Persze, hogy az abortusz tűnik a könnyebb megoldásnak ilyen helyzetben szülőnek és másoknak is. De ott vannak a lelki és testi, orvosi következmények.
A lelkiről: minden rossz tettre (és te érzed, hogy ez az volt) van bocsánat. Keress egy olyan lelkigondozót esetleg barátot, akivel megbeszélheted ezeket (és aki nem abban erősít meg, hogy mégiscsak ez volt a jó megoldás, hanem segít feloldozást nyerni és továbblépni).
A testiről, ha majd megvan a társad, akitől gyermekeket akarsz, elmész egy nőgyógyászhoz, és kivizsgáltatod magad. Ha lenne is probléma, megoldás is lesz rá.
nah, szóval akkor ezentúl ne szexelj egészen addig amíg nemakarsz majd gyereket.
ha majd gyermeked lesz, és 16 évesen lefekszik vkivel és véletlenül terhes lesz, akkor szülesd meg vele a gyermeket. sok sikert az életben.
vagy majd keresd fel vmelyik abortuszellenest innen h támogasson anyagilag, vagy esetléeg néha vigyázzon már a 15 éves lányod gyermekére amikor neki suliba kell mennie, neked meg dolgozni kell.
szép életet nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!