Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi lehet a problém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet a probléma? Miért gondolja meg magát?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a párommal jóban és rosszban támogatjuk egymást,ugy gondoltuk összeköltözünk (eljegyzés stb.)majd babát is szeretnénk,de egyszer azt mondja most kellene meggondolja magát vagy nem tudom mi történik és visszamondja :( ugy vettem észre amióta munkahelyet váltott és üzletkötő lett,már nem olyan mint régen,nem hinném hogy van valaki más neki hisz amikor nem dolgozik együtt vagyunk,munkaidőben meg nem hinném,elég komoly embernek tartom!

2014. júl. 7. 12:32
 1/2 anonim ***** válasza:

nálunk is ez van, de itt én vagyok a nő. egyszer akarok gyereket, egyszer meg nem... fene tudja, érdekesebbek még a bulik számomra :D

24L

2014. júl. 7. 12:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kell sürgetni semmit
2014. júl. 7. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!