Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális? Nevetnem kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Nevetnem kéne rajta vagy megsértődni? Pénzért férjhez menni?

Figyelt kérdés

Pár hónapja dolgozik egy munkahelyen a barátom, ahol megemlítették neki nemrég, hogy ha van felesége, akkor plussz pénzeket fizetnek mert nagyon távol vagyunk egymástól (több mint 1000km).

A sztorihoz hozzá tartozik, hogy már megkérte a kezem, és meg is beszéltük, hogy ha végeztem a sulival kimegyek én is hozzá néhány hónapot dolgozni, aztán hazajövünk, és összeházasodunk méltó körülmények között ( rendes nagy esküvőt szeretnénk).

Viszont most, hogy felajánlották neki a plussz pénzt, felhívott, hogy mi lenne ha rögtön összeházasodnánk papíron, amikor tudunk.. Persze rögtön azt mondtam, hogy így biztos hogy nem. Aztán próbált érvelni, de akkor is nemet mondtam. Hiába vagyok a menyasszonya már, én így ezt akkor sem akarom..

Szóval szerintetek ezen nevetni kéne vagy gondoljak rosszra?

3éve vagyunk együtt én L21 Ő F24

2014. júl. 6. 20:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
2-es vagyok miért ne lehetne olyan esküvője amiet ő akar,és a párja is ha nem lenne ez az ajánlat.Ha megadatott neki akkor küzdjön érte,és ez nem maradiság.Ne add fel mert lehet egész életedben bánod majd.
2014. júl. 6. 21:06
 12/12 anonim ***** válasza:

"Ha többet keres, akkor hamarabb lesz szép nagy esküvőtök, nem? :D"

Ígéret szép szó, aki betartja b@rom.

2014. júl. 6. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!