Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy összeköltözés előtt így érzek?
Egy másfél szobás albérletbe költözünk. Az elején nagyon koszos volt, mert 3 éve nem lakott ott senki, de a párommal már elkezdtük kitakarítani, kifesteni, kezd egészen jó lenni. Viszont bennem van valami kis idegesség, amit nem tudok megmagyarázni. 4 éve vagyunk együtt, de 2 hétnél több időt még nem "laktunk" együtt, mindketten otthon laktunk a szülőkkel. Félek egy kicsit, hogy jól ki fogunk-e jönni, mert nagyon nehezen viselném, ha szakítanánk. Főleg, hogy vannak veszekedéseink, pl a bútorozás és a szobák színei miatt, meg ilyen kis hülyeségeken, ez is rátesz egy lapáttal. Meg persze szembesülni azzal, hogy kirepülünk.
Ez normális? Ti hogy éltétek meg a "kezdeteket"?
Normális. Én napokig sírtam esténként, hogy nem aludhatok otthon az ágyamban :) Amiatt is nehéz volt mert az ország egyik végébõl a másikba költöztem. Kezdetben volt bennem egy olyan érzés, hogy lehet rossz döntést hoztam és nem kellett volna összeköltözni de ez hamar elmúlt. Már több mint fél éve együttélünk és minden rendben van. Boldogok vagyunk és sokkal jobb a kapcsolatunk is. :)
Remélem nektek is összejön és mégjobb lesz a kapcsolatotok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!