Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés

Egy ghetto féle helyen(raklapok,rozsdás hordók stb..)találkoztam a volt barátommal [ akivel mára csak jóban vagyunk.]Elkezdtünk csókolózni, majd bevallotta, hogy a mostani barátnőjét nem szereti hanem engem szeret és erre várt, hogy mi kibéküljünk.Elmondtam neki, hogy én is nagyon szeretem és kibékültünk.Amikor feléberedtem gyorsan dobogott a szívem és pillangók voltak bennem:$...tök durva:D

Szóval ez mit jelent?

előre is kösziii:]

2010. jan. 6. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon egyszerű:

Még szereted és még annyit gondolsz rá, hogy álmodban is megjelenik :)

2010. jan. 6. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Azt, hogy tudtál aludni az éjszaka.
2010. jan. 6. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
én azt hallottam h amit álmodsz az nem teljeseül be... nem válik valóra.. szal :S nem tom. de hátha :)
2010. jan. 6. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
de bekövetkezhet, énis álmodtam csókról egy olyan lánnyal akivel egyáltalán nem ugy állt a dolog, aztán meg mégis lett...
2010. jan. 6. 16:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az hülyeség, hogy az amit álmodsz nem teljesül...

Egyébként az álmod egyértelműen azt jelenti, hogy még szereted az illetőt és vágysz rá.Én is voltam hasonló cipőben...

2010. jan. 8. 13:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát tényleg hülyeség, hogy amit álmodsz az nem teljesül be.Az álmom ellenére tényleg szakítottak a barátnőjével és csókolóztunk is.Sőt lehet ki is békülünk.De azért köszönöm a válaszokat megy a plusz mindenkinek:))
2010. márc. 9. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!