Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet ez?
Előzetesen leírnám, hogy az értelmetlen válaszokat figyelmen kívül fogom hagyni. Normális, komoly válaszokat várnék. Köszönöm.
25 éves nő vagyok. Az utóbbi időszakban azt tapasztaltam (párkapcsolaton belül, 2 éves, fél éves) hogy néha nem élveztem a szexet. Főként fizikális téren. Attól félek, hogy nem tudom magam eléggé elengedni, és ettől frusztrálttá válok, s így talán nem is tudom úgy élvezni a szexet, ahogy kellene. Most kialakuló párkapcsolatomban nem szeretnék több ilyent. Mitől lehet ez? Tudom többrétű probléma lehet ez, de felizgulással sincs gond, vonzódom nagyon a páromhoz. Mégis együttlétekkor nem tudok elélvezni. És ez ördögi kört alakít ki bennem. Hogy tudnék teljesen ellazulni, és magamra figyelni? Köszönöm a válaszokat.
Hasonló volt nekem is, vizsga időszak, rettenetes családi körülmények, stb, stb.. Sajnos a nem tudatos éned -ilyen és hasonlókon motoszkál nem tudod magad elengedni, ha úgy érzed nem agyalsz, még is pörög az agyad ezerrel...
Gondolkodj el rajta, hogy kerülhetne le rólad a súly mi előbb, és visszatalálsz magadhoz, és ha nem nyomaszt semmi,újra szuper lesz a szex.. :))
Na úgye ki tud ellazulni ha ezer dolog cikáz a fejében?
Itt a nyár, ha sok a munkátok is egy hosszú hétvége mindenképpen jár valami klassz helyen, kiszakadsz a monoton kerékvágásból, és észre se veszed, újra boldog vagy... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!