Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
A barátom már szabályosan a kutyájának néz... Most nem rég, egy 2-3 hónapja nagy szüksége volt rám, rendben, én találkoztam vele MINDIG, mikor volt rá alkalmam. Mindent megtettem neki amit csak kért. Ezt pár találkozásnál úgy "hálálta" meg, hogy nem is foglalkozott velem, mikor megkérdeztem mi a baj, azt mondta, hogy hagyjam már, mert csak idegesítem. Úgy beszél velem, mint egy kutyával, kiabál velem, és nagyon bunkó. Vettem neki egy macit, amit befújtam parfümmel, nem is örült neki, hanem betette a fiókba. Ballagási tablóképet is, azt is a fiók leghátsó mélyére vágta be. Én nem értem, hogy mivel érdemlem ezt... Azt mondja, direkt hülyének akarom nézni. Meg hogy nálam 100-szor jobb barátnője lehetne. Egyszer meg is csalt, facebookon lányoktól kért "olyan" képeket, majd miután rájöttem, én voltam a hibás, végül letiltotta a lányt. Mikor ott vagyok, akkor ÁLTALÁBAN szeretget, kedves velem. Viszont ha máshol beszélünk (neten/telefonon) szörnyen bunkó tud lenni... Én soha nem csaltam meg. Egy fiúbarátomnak születésnapján szívet küldtem, erre ő kiabált velem meg minden. Ő persze képeket is kért a lánynak arról a testrészéről... És nagyon nagyon fáj. Én úgy érzem mindent megteszek érte szex- és szerelem terén is, mégis ezt kapom vissza. Már nem tudom mit tegyek, lehetetlen vele beszélgetni erről, szakítani meg képtelen vagyok. Gyógyszereztem már be magam miatta. 17/L.
2014. júl. 3. 15:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ma beallitott hozzam egeszen pontosan 99 szal voros rozsaval, lefekudt mellem es 1 oran keresztul kert bocsanatot amiert ilyen volt velem.

Termeszetesen elmondtam neki, hogy en nem maradok labtorlo, en meghallgatom, megnyugtatom, letorlom a konnyeit(igen, volt hogy elottem sirt az anyukaja miatt), de cserebe nem bunkozast kerek vissza, csak ha nekem lesz szuksegem ra akkor ugyanezt kapjam vissza. Azt mondta, hogy nagyon sajnalja es nem lesz ilyen tobbet, lekeste a buszt, most eppen itt alszik mellettem, csak gondoltam ezt leirom es nagyon szepen koszonom a valaszokat. Megyek is, odabujok hozza, es kielvezek vele minden pillanatot, mert kitudja mit hoz a jovo. Koszonom mindenkinek!!!

2014. júl. 6. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!