Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kéne tennem?
válaszold meg az #1 hozzászóló kérdését magadban.
hagyd ott a p|csába, ha meg izmozik még utána, szólj apádnak, vagy valakinek, egy doboz barna szofiért még én is lerugom a hülye fejét.
"Gyógyszereztem már be magam miatta"
Most komolyan: megéri ez a bunkó pénisz, hogy tönkretedd magad? Hagyd ott a francba, annyi rendes fiú van akik nem találnak barátnőt. Egyikük biztosan megbecsülne. Jobban, mint ez a balhere.
Na ezért nem bírom a korosztályombeli lányokat.
Semmi önbecsülések és szinte bábként viselkednek..
18/F
:)
Tudjátok volt egy idő, amikor még mindent megtett értem. Megváltozott ez a bizonyos dolog miatt. És ezért, nem tudom elengedni.
Elején evezett a csónakban, aztán hátra dől, és evezz te innentől kezdve, ja és persze mozgasd a csípőd a lába között...
Ez van úgy látom.
Állj a sarkadra, tégy ultimátumokat. Persze ne zsarold, nem érzelmi zsarolásról van szó. Előre vetíted, hogy ez nem lesz jó, mert neked ez fáj.
Az a helyzet, hogy még mindig büszkén beszél rólam, VISZONT szerintem azt gondolja, hogy sok fiúnak kellenék, nem vallja be, de nagyon féltékeny. Nem engedi, hogy kitegyek magamról képet a profilomra, csak közöset... Megsértődik hogyha valahova elszeretnék menni. (NAPPAL)
Én éreztetem vele, hogy SOHA SENKIÉRT nem lennék képes elhagyni, de igen sokszor megfordult a fejemben a szakítás, és nem más fiú miatt, hanem az a viselkedés amit velem szemben tanúsít. Hogyha együtt vagyunk érzem a szeretetét, de ha messze van tőlem, akkor valahogy nagyon nem. Annyira bunkó, hogy az valami hihetetlen. Persze, vannak boldog pillanataim vele, egyelőre több mint a rossz. De nem szeretném, hogy ezek a jó pillanatoknak a mennyisége véletlenül a visszájára forduljon.
A naiv dologban igazad van. Bármit el is hiszek neki, és egyszer nekimentem anyukám barátjának, mert azt mondta, hogy hazudik.
2. napja, hogy egész éjjel sírok és gondolkozok, hogy mit kéne csinálnom.
De sajnos előbb vágják le a kezem, minthogy elengedjem az övét.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!