Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély az újrakezdésre? Mit kéne tennem?
A (volt) barátnõmmel megbeszéltük hogy szakítunk, mert elnondása szerint szeret még, de már nem annyira mint a kapcsolatunk elején, és nem érzi úgy, hogy találkozni szeretne velem. Viszont azt mondta, hogy lehetnénk legjobb barátok, mint azelõtt, mielõtt összejöttünk volna, és úgy már jobban lenne kedve találkozni, és lehet hogy újra megkedvelne és újra összejöhetnénk.
Egyébként az én hibám hogy már nem szeret annyira, mert nem viselkedtem túl szépen, (semmi rosszra nem kell gondolni, nem csaltam meg és egy ujjal nem bántottam, nem is lennék rá képes) és ez már másodjára fordult elö, elsõre megbocsájtott, most viszont szakítani akart.
Megígértem neki hogy meg fogok változni, és ez így is lesz. Szerintetek van esély arra hogy újra együtt legyünk? Mit kéne tennem, hogy újra megkedveljen, és ugyanúgy szeressen mint régen?
Hahh, pont ilyen szituációban vagyunk mi is a barátnőmmel. Én semmi esélyt nem látok rá, hogy együtt maradjunk, viszont ettől függetlenül próbáljuk helyrehozni, mert azon kívül, hogy már nem szeret ÚGY, attól még eszméletlen jól megvagyunk(értsd, még a kapcsolatunk előtt jóval előrébbhelyezett néhány kiskori lány barátnőjénél, bezony).
De a mi esetünkben már most biztos vagyok benne, hogy -hacsak valami csoda folytán meg nem oldódnak a dolgok- akkor ebből szakítás lesz. A csodákat meg nem lehet irányítani.
Figyelj haver, kár szervezkedni, gondolkozni, hogy mit tehetsz, hogy újra szeressen. Nálunk egy bő két hónapja húzódik. Ha akkor felérem ésszel, akkor kirakom a szűrét. Ezt tartom a legvalószínűbbnek, hogy hiányérzetet keltene benne. Tedd ezt, még most, hátha észreveszi, mit veszít.
Köszi a választ! :)
Nem akarom "kirakni a szűrét", de ha mondkuk megerõltetném magam és nem keresném egy ideig, és csak akkor beszélnék vele amikor õ keres, de akkor se sokat, akkor lehet esély arra, hogy hiányérzete legyen? Vagy ez hülyeség?
Mert abban biztos vagyok, hogy keresne, csak nemtudom hogy ezzel mit érnék el.
Vagy hiányoznék neki, vagy látná hogy nem foglalkozom vele, és mégjobban kiszeretne belõlem
4.válaszoló:
A női ostobaság mintapéldája.
Szereti,szerette,de nem megy vissza hozzá=OSTOBA
Mi van? Büdös a lába? Szájszag,vagy zokni szag?
Vagy inkább sérti a kis egódat?
Mert egyszer-kétszer megsértett,úgyhogy már nem gerjedsz rá?
Vagy most kire gerjedsz?
Talán rám? He-he
Mert a kis fejedben elllhatároztad,hogy vele nem ,és kész!
Nézzünk egy kicsit távolabbra.MOndjuk ne nyugatra,hanem keletre.
Közel keleten nemrég egy fiatal csajt rajtakapott a bátyja,hogy épp ke.fél valakivel.
Csaj válasza: Azzal K félek akivel,akarok.
A bátyja 2x fejbe lőtte. Teljesen legálisan...
Én szerinted mit csinálnék.
Hát simán fejbe lőnélek,te kis kcsög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!