Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok - Fiúk! Ti megbocsájtanátok, ha a párotok megcsal benneteket?
Csak arra az esetre gondolok, amikor szerelmesek vagytok a másikba!
És ha már előfordult veletek, hogy megbocsájtottatok, meg lettetek csalva újra és újra?
Szerintetek, ha valaki megcsalja a párját, attól még szeretheti őszintén, vagy ez kizáró ok? Van olyan vajon, hogy megcsalom a másikat, bár egy nappal előtte is, meg egy nappal utána is nagyon szeretem, de a tettemet azzal magyarázom, hogy akkor éppen nem voltunk jóban?
Kérlek írjatok kort és nemet is.
lehet hülyén fog hangzani, de a részletektől függ, azért mégis más h pl: bevan e rúgva vagy nincs...engem így csalt meg a bnőm(15)bevallotta, és ő akart szakítani, mert h szégyenli magát
én 16/f
Nem.
A szerelem számomra azt jelenti, hogy csak őt szeretem, mást nem kívánok meg. És szerintem alap, hogy nem tesz meg avval az ember ilyet akit tényleg, igazán szeret.
Azt hiszem 2 nagy pofonnal válnék el tőle, 1ik amelyiket a kezemtől kapja, a másikat pedig attól amit mondok neki.
Ha elfelejteni nem is, de túl tenni magad rajta túl tudod.. Szóval inkább szenvedek pár hónapot, mint hogy a hátralévő időben ne bízzak benne és féltékenykedjek egyfolytában..
16/L
Egy nagy lóf*szt a s*ggébe!
Megcsalás=semmibe vesz, és te is csak annyira becsülöd magad.
Megbocsájthatsz, de nem éri meg folytatni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!