Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok - Fiúk! Ti megbocsájtan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok - Fiúk! Ti megbocsájtanátok, ha a párotok megcsal benneteket?

Figyelt kérdés

Csak arra az esetre gondolok, amikor szerelmesek vagytok a másikba!

És ha már előfordult veletek, hogy megbocsájtottatok, meg lettetek csalva újra és újra?

Szerintetek, ha valaki megcsalja a párját, attól még szeretheti őszintén, vagy ez kizáró ok? Van olyan vajon, hogy megcsalom a másikat, bár egy nappal előtte is, meg egy nappal utána is nagyon szeretem, de a tettemet azzal magyarázom, hogy akkor éppen nem voltunk jóban?

Kérlek írjatok kort és nemet is.

2010. jan. 6. 11:35
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

lehet hülyén fog hangzani, de a részletektől függ, azért mégis más h pl: bevan e rúgva vagy nincs...engem így csalt meg a bnőm(15)bevallotta, és ő akart szakítani, mert h szégyenli magát

én 16/f

2010. jan. 11. 14:47
 32/36 anonim ***** válasza:
Egyszer mindent meg lehet bocsájtani de ha többször is megtette ráadásul ha az előző barátnőit is rendszeresen megcsalta akkor ne várj el tőle örök hűséget.Ő már nem fog megváltozni.Sőt.Lehet hogy többször is megfogja tenni.
2010. jan. 11. 14:52
 33/36 anonim ***** válasza:

Nem.

A szerelem számomra azt jelenti, hogy csak őt szeretem, mást nem kívánok meg. És szerintem alap, hogy nem tesz meg avval az ember ilyet akit tényleg, igazán szeret.

Azt hiszem 2 nagy pofonnal válnék el tőle, 1ik amelyiket a kezemtől kapja, a másikat pedig attól amit mondok neki.

Ha elfelejteni nem is, de túl tenni magad rajta túl tudod.. Szóval inkább szenvedek pár hónapot, mint hogy a hátralévő időben ne bízzak benne és féltékenykedjek egyfolytában..

16/L

2010. jan. 11. 16:12
 34/36 anonim ***** válasza:

Egy nagy lóf*szt a s*ggébe!

Megcsalás=semmibe vesz, és te is csak annyira becsülöd magad.

Megbocsájthatsz, de nem éri meg folytatni vele.

2010. jan. 11. 17:40
 35/36 anonim ***** válasza:
Nézd, én megcsaltam a párom egyszer, de ezzel elkövettem életem legnagyobb hibáját! Viszont megbocsátott és ez nekem a legfontosabb. Tény, hogy nem lesz minden olyan, mint előtte, de én tiszta szívből szeretem és imádom őt. 246L
2010. jan. 11. 17:52
 36/36 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. jan. 11. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!