Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok - Fiúk! Ti megbocsájtan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok - Fiúk! Ti megbocsájtanátok, ha a párotok megcsal benneteket?

Figyelt kérdés

Csak arra az esetre gondolok, amikor szerelmesek vagytok a másikba!

És ha már előfordult veletek, hogy megbocsájtottatok, meg lettetek csalva újra és újra?

Szerintetek, ha valaki megcsalja a párját, attól még szeretheti őszintén, vagy ez kizáró ok? Van olyan vajon, hogy megcsalom a másikat, bár egy nappal előtte is, meg egy nappal utána is nagyon szeretem, de a tettemet azzal magyarázom, hogy akkor éppen nem voltunk jóban?

Kérlek írjatok kort és nemet is.

2010. jan. 6. 11:35
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
ha ennyire direkt módon keresi a lányokat, akkor viszont eszembe sem jutna megbocsátani. A válasz megadásakor azt hittem, hogy időnként él az adandó lehetőségekkel, nem pedig, hogy magának teremti meg azokat...
2010. jan. 6. 13:11
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
12:37 vagyok. Nálunk kb egy évig tartott amíg teljesen szívből megbocsájtott. Önzőség azt mondani hogy 3 hónap alatt már el is kellett volna felejtened. Ez nem így megy. Ha rendszeres akkor szerintem nem fog változni.
2010. jan. 6. 13:25
 23/36 anonim ***** válasza:
Ha ilyen történik akkor érdemesebb vagyis megpróbálni az észre hallgatni mint a szívre. ha valaki megcsal valakit akkor ott valami unalmassá vált. Aki egyszer megcsalja a másikat az még egyszer megfogja tenni, már csak azért is mert ha elsőre nem bukott le akkor úgy gondolja, hogy másodjára sem fog lebukni és harmadjára sem stb. De vannak olyanok akiknek ez csupán sex és semmi köze az érzelemhez ezért nem is érzik azt, hogy ők ezzel bármi rosszat is tesznek. Mert ha ellenálnak a kísértésnek akkor az a kérdés foglalkoztatja őket, hogy "mi lett volna ha" és inkább belemennek minthogy kihagynák az alkalmat, elvégre ahogy mondani szokták: "mindenki másképp csinálja"
2010. jan. 6. 15:08
 24/36 anonim ***** válasza:
nem. áruló nem érdemel bocsánatot. soha... 25/nő
2010. jan. 6. 16:37
 25/36 anonim ***** válasza:
Én se bocsátok meg még egy szájra puszti sem akármilyen szerelmes vagyok is.
2010. jan. 11. 14:21
 26/36 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem, de ha érzem hogy szeretjük egymást és ha látszik rajta hogy tényleg megbánta akkor lehet hogy igen. Minden ember tévedhet, persze akit megcsalnak ugy érzi hogy nincs erre magyarázat. De ha szeretjük egymást ezzen is túl lépünk, de ez csak 1szeri alkalom lehet. 18/L
2010. jan. 11. 14:25
 27/36 anonim ***** válasza:
Nem tudnám megbocsátani. Ha szeret, nem teszi meg. Ha probléma van, mondja el, üljünk le, beszéljük meg! Nem tudnék úgy hozzáérni, hogy tudom, hogy nemrégiben (miközben velem volt) mást ölelt. 28/L
2010. jan. 11. 14:28
 28/36 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszer meglehet bocsájtani,mert mindenki hibázhat,és mindenki megérdemel egy 2.esélyt.Bár döntő az is,hogy mi a megcsalás.Csak egy csók,vagy szex is.A csókot először meg tudnám bocsájtani,másodszor nem.Azt,ha lefekszik másik lánnyal most azt mondom,hogy büszkeségből,és azért amennyire ez megalázó,nem bocsájtanám meg...Most egy olyan barátom,van akit nagyon nagyon szeretek,neki lehet hogy meg tudnám bocsájtani.De ha másodszor is megtörténni azonnal vége lenne...
2010. jan. 11. 14:35
 29/36 anonim válasza:
engem 3x csalt meg... Az első kettőt még megbocsátottam, de a harmadikat nem tudtam. ÉS igy utólag belegondolva nagy marha voltam hogy már elsőre nem dobtam. Azért nem dobtam mert nagyon szerettem, őrülten. a 3. -at már az egóm nem engedte megbocsátani... Ha megcsalnak akármennyire is szereted és akármennyire is visszakönyörgi magát, ne hagyd, mert aki megteszi 1x az megteszi töbször...
2010. jan. 11. 14:36
 30/36 anonim válasza:
bocs előző hozzászóló: annyit még mondani szeretnéj hogy hiába csalt meg ugyanúgy szerettem, bár nem bíztam már benne. 20 éves lány
2010. jan. 11. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!