Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok - Fiúk! Ti megbocsájtanátok, ha a párotok megcsal benneteket?
Csak arra az esetre gondolok, amikor szerelmesek vagytok a másikba!
És ha már előfordult veletek, hogy megbocsájtottatok, meg lettetek csalva újra és újra?
Szerintetek, ha valaki megcsalja a párját, attól még szeretheti őszintén, vagy ez kizáró ok? Van olyan vajon, hogy megcsalom a másikat, bár egy nappal előtte is, meg egy nappal utána is nagyon szeretem, de a tettemet azzal magyarázom, hogy akkor éppen nem voltunk jóban?
Kérlek írjatok kort és nemet is.
Nekem is úgy tűnik..
Bár érdekes jelenség. Idősebb korban nyilván érettebben gondolkodunk, és ha szeretünk, ésszel is tesszük, ezért talán megbocsájthatóbb az ilyen jellegű bűn. Ugyanakkor lehetne fordítva is, hiszen minél tapasztaltabbak vagyunk, annál inkább tudjuk, hogy kutyából általában nem lesz szalonna.. talán egyre inkább kellene zavarjon, ha a másik becsap, vagy nem tisztel bennünket.
Én amúgy 26/L vagyok. Hűséges, minden esetben. Ha nem szeretem már a másikat, kiszállok a kapcsolatból, nem pedig megcsalom. Ha pedig szeretem, gondolatban sem vagyok mással.
Régen azt mondtam, hogy ha megcsalnak, nem bocsájtom meg.. Ehhez képest a mostani partnerem többször is megcsalt. Nem mondta el, véletlenül derült ki számomra. Megbocsájtottam, vagyis akartam, de a mai napig, minden pillanatban motoszkál a dolog a fejemben, pedig már több, mint 3 hónapja történt. Annak ellenére, hogy elmondta nagyon sajnálja, nagyon szeret, mégsem bízom benne úgy, mint előtte. Mondjuk sokszor nem is érzem, hogy biztosít a megbízhatósága felől, hoszen mint akkor, most is pont annyira dugdossa a telefonját, kéri ki magának az esetleges kérdéseimet..
Hát, nehéz eset, az biztos..
Szerinte nem volt megcsalás, mert akkor nem voltunk együtt! De ez így nem igaz.. együtt voltunk, nem szakítottunk, csak nem találkoztunk 3 napig. Közben persze telefonon beszéltünk, sms-eztünk.
Ő mégis az ellenkezőjét állítja annak ellenére, hogy a másik lánnyal való találkozás előtt is fél órával, majd rögtön utána is felhívott, s megkérdezte elmegyünk e vacsorázni. (és bár a ffiak nem valami körültekintőek ilyen helyzetekben, nekem előtte azt mondta, hogy a barátjához megy vacsorázni.. persze, hogy furcsa volt, hogy vacsora után hogy lehet éhes..)
De mind1, ezen már nem rágódom, hiszen azóta próbálja nekem megmagyarázni az ellenkezőjét.
Csak egyszerűen nem értem, hogy felnőtt ffiként (38 éves), hogy nincs benne annyi, hogy legalább vállalja a felelősséget a tetteiért.. és miért várja tőlem, hogy maradéktalanul bízzak benne. (és ez nem az egyetlen eset volt)
Ha rendszeresen megy, akkor csak van valami oka, igazából erre szerettem volna rákérdezni az előbb. Mármint valamit hiányol a kapcsolatból, vagy előzőleg korán elkötelezte magát, ami miatt úgy érzi, hogy élnie kell, vagy valami.
Viszont arra, amit az előbb írtál, a hazugság az egyetlen megoldhatatlan probléma egy kapcsolatban. Ha ez van, hiába beszéltek akármiről, nem lehet számítani arra, hogy az valóban úgy is van/lesz.
Amúgy még mindig 11:48 vagyok :)
A rendszeresen megy-et úgy kell érteni, hogy októberben derült ki számomra az ominózus eset. Ekkor ígérte meg, hogy soha többet, és őszinte lesz. Majd később, kb november közepén derült ki szintén véletlenül számomra, hogy interneten, hirdetésekben keresett lányokat erre a célra. Bár a hírdetések feladási ideje korábbi volt, mint október.. novemberben még mindig aktívak voltak.
Én 26 vagyok, a párom 38. Egyetlen előző kapcsolatában sem volt hűséges.. azt mondta majd velem, mert engem igazán, és jobban szeret, mint bárkit.. de mint a mellékelt ábra mutatja, nem változott.
A kérdést igazából azért tettem fel, hogy lássam, mások hogyan állnak a hűtlenség fogalmához. Hogy csak nekem ennyire nehéz elhinni, hogy megváltozhat.
A párom szerint ugyanis már rég el kellett volna felejtenem az egészet. Persze, ha azt kérdezem mi lett volna, ha fordítva történt volna a dolog.. csak annyit mond, hogy NE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!