Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a barátnömet hogy tudnám vissza csábitani? Kérem hogy segicsetek mijen trüköket vessek be?
Figyelt kérdés
szaztok én egy ojan kérdéssel fordulnák hozzátok hogy 3 honapja szakitotuk a barátnömmel 1 évet voltuk együt 3 honapot éltük együt a csajomnak van egy 2 éves kislánya és én független vagyok sokat vesszeketük a kislány látogatásárol féltékeny voltam az eem exére és ö szakitot velem ecerüenn itt hagyott anyi lenne a kérdeésem hogy tudnám öt vissza csábitani?2014. júl. 2. 10:47
11/13 anonim válasza:
Egyszerűen csak legyél ugyanaz az ember ,akibe annak idején beleszeretett ! Legyél velük kedves ,türelmes ... érezzétek jól magatokat . Féltékenységet ,türelmetlenséget ,régi sérelmeket felejtsd el ... szóba se hozd . Ne erőltesd a békülést ,következő találkozót egyenlőre .Csak egyszerűen legyen minden könnyed :-) . Ha kölcsönösen jól érzitek magatokat az csak egy + pont ... idővel ,(pl.1 hétre rá ) meg lehet invitálni egy következő találkozóra . Az a lényeg ,hogy szépen lassan haladj lépésről lépésre ,hiszen nektek újra kell építeni a kapcsolatotokat .
12/13 anonim válasza:
Nem értem mit vársz tőlünk vadidegen emberektől!
Te ismered az exedet,neked kell tudnod hogy mi az ami jól esik neki.Egyszer már megszerezted,nem értem másodjára miért nem megy? Vagy a nő szedett fel téged?
Szerintem ne erőltess semmit!Egy kis időt hagyj neki is nyugton ,aztán mikor megkeresed ne legyél egyből lényegretörő és ne vallj egyből szerelmet!
Amúgy lehet hogy szereted,de ő téged nem ,lehet érdemesebb lenne beletörődni hogy nem ő lesz életed párja,de emiatt ne izgulj mert lehet hogy sokkal jobbat találsz olyat aki viszont is szeret ugyanúgy.
13/13 A kérdező kommentje:
aha értelek lehet hogy igazad van de most nézd az én oldalamat független vagyok én meg attam nekik mident dolgoztam rájuk 110 e ft os fizetésem mellet jol éltünk azért ha az én egomat nézem azért csak független vagyk és anyi volt a kérésem hogy halgasson rám az asszonyom és nem halgatott rám am az elöti kapcsolata 4 és fél éves volt.abol lett az exemnek egy kis lánya és utána jöttem én midegy lényeg a lényeg a találkozon mit mogyak neki vagy lehet hogy érdemes lenne beszélnem az exmenek az anyukájával??
2014. júl. 2. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!