Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közöltem párommal h biszexuális vagyok, ez letaglózta pedig én ugyanaz az ember vagyok aki eddig! Talán rosszul tettem h elmondtam?
Kb 2 hónapja ismerjük egymást és 2 hete vagyunk együtt. Szerintem ez elég nagy titok lett volna a kapcsolatunkban, és én őszintén elmondtam neki. Viszont nem tudom h megérteni e, de én az ember személyiségébe leszek szerelmes, és nem a nemébe.Viszont iránta ugyanúgy érzek,és részemről ez nem változtat semmit sem a kapcsolatunkon. Nem akarom h e miatt vége legyen.
22/L
Nos akkor lehet még sem ő az igazi.
A biszexualitásod az életed része a személyiséged egy alapja. Ezt nem tagadhatod meg, és ő sem várhatja el, hogy tagadd meg. Az igazi párod nem is fogja.
Értem én, hogy szerelem, de kérdezem én: ez az állapot meddig tartható fenn? amíg félrelépsz egy nővel?
Nem hinném.
A biszexualitására fókuszáltam :) Egy nő bármikor félreléphet pasival, a ritkább, hogy nővel teszi. :D
Egyébként igen, nagyon korán van. 3 napos lövésztalálkozón voltam, hááát nem vagyok friss és üde az biztos :DDDDD
(viszont érmet lőttem :D)
#3 "A legtöbb ember abban a hitben ringatja magát, hogy élete szerelme örökké szeretni fogja. Tehát az illető monogám, nem csalja meg, csak is ő hozzá vonzódik."
Ez persze jó, ha tudod, hogy nem függ a nemi preferenciától, az, hogy valaki hűséges-e vagy sem, nem attól függ, hogy ő most az azonos neműeket preferálja, vagy az ellenkezőt, vagy éppenséggel mindegy neki.
Tisztázzunk egy fogalmat.
"én az ember személyiségébe leszek szerelmes, és nem a nemébe"
Ez esetben te pánszexuális vagy. Az érzelmi világod mentes az egyén nemétől. Akkor lennél biszexuális ha nemtől függetlenül éreznél szexuális vágyat mindkét nem iránt. Persze ebben az esetben a pánszexualitás és a biszexualitás közt vékony a határ, de az egyik inkább érzelmeken, a másik meg inkább ösztönökön alapuló orientáció.
Mondjuk ha biszexuális lennél akkor te igényelnéd a férfi és a női szerelmet egy időben, tehát vagy a pasid mellett szeretnél egy lány párt is, vagy legalább a szexuális életetekbe időnként igényed volna, hogy vagy közösen vonjatok be egy lányt, vagy te egyedül lehess külön egy lánnyal. Ha nem ez a szitu, akkor pánszexuális vagy, és ha a pasidba vagy szerelmes, és csak vele akarsz egy párt alkotni, és csak vele akarsz szexelni, akkor a kérdés megoldott, mert nem kell elengednie, hogy igényed szerint néha a másik nemmel is megéld a vágyaidat, azaz nem kell attól félnie, hogy megcsalod, vagy nyitott kapcsolatot szeretnél tőle.
Viszont ha neked mégis azt jelenti ez, hogy néha te élvezni akarod a női szerelmet (akár az ő jelenlétében, akár egyedül), akkor van miről beszélgetnetek, mert a te boldogságodhoz ez kell, és neki meg joga van egyrészt tudni róla, és ha el tudja fogadni, hogy nem csak ő lesz az egyetlen aki örömet okozhat neked, akkor milyen játékszabályokkal történhet mindez. Emiatt feltétlenül meg kéne beszélnetek ezt. Ha pedig mégsem szeretnél mellette párhuzamosan vagy időszakosan egy lány barátnőt, csak a tény zavarja, hogy számodra a lányok is vonzóak, akkor nem tud elfogadni, és ki tudja ez később milyen fényt vet a kapcsolatotokra, milyen jellegű féltékenységet szül (ha szül egyáltalán), és hogyan képes ezt feldolgozni. Mert ha nem tudja, akkor nem szeret igazán, vagy nem olyannak szeret amilyen, és ami vagy. Akkor pedig már nem 100%-os a kapcsolat. Tehát erről feltétlenül beszélgetnetek kéne, és kiszedni belőle a legapróbb aggályait is ezzel kapcsolatban.
Hmmn. Érthető, hogy zavarja, mert így már nem csak a srácok között, hanem a csajok között is keresheti a vetélytársakat.
Győzd meg, hogy ő neked az egyetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!