Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közöltem párommal h biszexuális vagyok, ez letaglózta pedig én ugyanaz az ember vagyok aki eddig! Talán rosszul tettem h elmondtam?
Kb 2 hónapja ismerjük egymást és 2 hete vagyunk együtt. Szerintem ez elég nagy titok lett volna a kapcsolatunkban, és én őszintén elmondtam neki. Viszont nem tudom h megérteni e, de én az ember személyiségébe leszek szerelmes, és nem a nemébe.Viszont iránta ugyanúgy érzek,és részemről ez nem változtat semmit sem a kapcsolatunkon. Nem akarom h e miatt vége legyen.
22/L
talán nem vele kellett volna összejönnöd
és egyáltalán nem tetted rosszul, hogy elmondtad, sőőt...
*megérti e
köszönöm a választ, de úgy érzem h rendkívül összeillünk, csak tudná ezt kezelni..
"Na már most, aki biszex, az hogyan is vonzódna csak is ő hozzá, ha neki még a lányok is bejönnek?"
Miért, egy heteró talán nem vonzódhat a párják kívüli ellenkező neműekhez?
Kérdező, jó, hogy elmondtad, legalább megkímélted magad az állandó stressztől, a srác esetlegesen melegekre tett undokoskodó megjegyzéseitől. Két hónapja ismered, semmi sem veszett oda. Lesz olyan bőven, aki elfogad így, sőt, a legtöbb esetben ez nem szokott probléma lenni.
"Miért, egy heteró talán nem vonzódhat a párják kívüli ellenkező neműekhez?"
Nem, pont azért mert heteró vazze...
Talán kissé bigott a párod és nem bírja elképzelni, hogy te nőkkel is csinálod vagy pedig aggódik mert így már minden emberre féltékeny kell, hogy legyen, nem elég csupán a férfiakat szemmel tartania. Vele kell megbeszélned, hogy mi baja van ezzel.
"Miért, egy heteró talán nem vonzódhat a párják kívüli ellenkező neműekhez?"
Eltaláltad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!