Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Közöltem párommal h biszexuáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közöltem párommal h biszexuális vagyok, ez letaglózta pedig én ugyanaz az ember vagyok aki eddig! Talán rosszul tettem h elmondtam?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja ismerjük egymást és 2 hete vagyunk együtt. Szerintem ez elég nagy titok lett volna a kapcsolatunkban, és én őszintén elmondtam neki. Viszont nem tudom h megérteni e, de én az ember személyiségébe leszek szerelmes, és nem a nemébe.Viszont iránta ugyanúgy érzek,és részemről ez nem változtat semmit sem a kapcsolatunkon. Nem akarom h e miatt vége legyen.

22/L

2014. júl. 1. 09:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%

talán nem vele kellett volna összejönnöd

és egyáltalán nem tetted rosszul, hogy elmondtad, sőőt...

2014. júl. 1. 09:24
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Pasija válogatja. Engem speciel nem zavarna a dolog, de van akit meg igen. Ez a pasidon áll :) Az viszont mindenképp jó döntés volt, hogy még időben elmondtad mert az ilyen dolgokat titkolni sose vezet jóhoz. 24/F
2014. júl. 1. 09:25
 3/18 anonim ***** válasza:
46%
A legtöbb ember abban a hitben ringatja magát, hogy élete szerelme örökké szeretni fogja. Tehát az illető monogám, nem csalja meg, csak is ő hozzá vonzódik. Na már most, aki biszex, az hogyan is vonzódna csak is ő hozzá, ha neki még a lányok is bejönnek?
 4/18 A kérdező kommentje:

*megérti e

köszönöm a választ, de úgy érzem h rendkívül összeillünk, csak tudná ezt kezelni..

5/18 anonim ***** válasza:
0%
Legközelebb hívjad meg a barátnődet is,nagyon fog örülni a hármas szexnek hidd el!
2014. júl. 1. 09:27
 6/18 anonim ***** válasza:
78%

"Na már most, aki biszex, az hogyan is vonzódna csak is ő hozzá, ha neki még a lányok is bejönnek?"

Miért, egy heteró talán nem vonzódhat a párják kívüli ellenkező neműekhez?

Kérdező, jó, hogy elmondtad, legalább megkímélted magad az állandó stressztől, a srác esetlegesen melegekre tett undokoskodó megjegyzéseitől. Két hónapja ismered, semmi sem veszett oda. Lesz olyan bőven, aki elfogad így, sőt, a legtöbb esetben ez nem szokott probléma lenni.

2014. júl. 1. 09:30
 7/18 anonim ***** válasza:
11%

"Miért, egy heteró talán nem vonzódhat a párják kívüli ellenkező neműekhez?"

Nem, pont azért mert heteró vazze...

Talán kissé bigott a párod és nem bírja elképzelni, hogy te nőkkel is csinálod vagy pedig aggódik mert így már minden emberre féltékeny kell, hogy legyen, nem elég csupán a férfiakat szemmel tartania. Vele kell megbeszélned, hogy mi baja van ezzel.

2014. júl. 1. 09:33
 8/18 anonim ***** válasza:
31%

"Miért, egy heteró talán nem vonzódhat a párják kívüli ellenkező neműekhez?"

Eltaláltad. :)

2014. júl. 1. 09:34
 9/18 A kérdező kommentje:
de épp ez az h nyitottnak tűnt. De amikor én nőhöz vonzódtam akkor a személyiségébe szerettem bele, nem a testébe. Tehát ha megtalálom azt a belsőt amit keresek akkor nekem lényegtelen h férfi vagy női test..
2014. júl. 1. 09:37
 10/18 anonim ***** válasza:
91%
ha ezt nem tudja tolerálni akkor nem illetek össze! jól tetted, hogy elmondtad. nincs értelme egy olyan kapcsolatnak ahol ezt titkolnod kell. hozzáteszem, szerintem ez nem is olyan nagy titok... én ezen meg sem lepődnék!
2014. júl. 1. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!