Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe? (léci írjatok)
Figyelt kérdés
Én egy 18 éves lány vagyok, együtt vagyok a barátommal már 2 éve, szeretem és ő is szeret, de valami nagyon nem jó köztünk. Ő amugy 20 éves, mióta vele vagyok nem járunk szinte soha bulizni 2 év alatt kb. 4 szer voltunk bulizni, ő nem szeretne, de igazság szerint én se nagyon akarok vele, mert nem érzem magam jól, nem tudok felszabadultan bulizni, ami elég rossz ilyen fiatalon, és attol félek hogy erre rá mehet a kapcsolatunk is, mondtam már neki többször hogy járjunk el bulizni, ezt ő úgy vette hogy nekem fontosabb a bulizás, egyedül meg nem enged el. Mi lenne a legjobb döntés?2010. jan. 5. 17:05
1/15 anonim válasza:
Beszélj a fa fejével és mondd h elhagyod ha nem mentek.
2/15 anonim válasza:
háát.. sztem próbáljátok meg együtt.. hátha egy kis idő elteltével jobban érzitek már magatokat egymással :) ha meg igy nem jo akk hivja ő is a haverjait, meg te is a bnőid! és akk te a csajokkal ő a pasikkal buliztok, de egy helyen vagytok, rá tudtok nézni a másikra.. ha meg a bulizás teljesen kizárva.. ha ebből veszekedés van akkor ne mennyektek bulizni, hanem keressetek vmi más elfoglaltságot amit mindketten élveztek.. mozi, vacsora. séta, szauna, este ez mind nagoyn romantikus és mégis kikapcsolodtok kicsit :)
3/15 anonim válasza:
Együtt nem, ő meg nem enged? Kis f@sz... Én sem vagyok bulizós, de a barátnőm ezért miért ne mehetne? Mi a kapcsolatotok alapja, ha nem a bizalom? Az ilyen hülyét ott kell hagyni.
4/15 anonim válasza:
Én sem mennék bulizni, mert én is utálok. A lánynak viszont megmondanám, menjen nyugodtan, ha akar :) Ki vagyok én hogy visszatartsam....
5/15 anonim válasza:
Szia!a párodnak nincsenek barátai, akikkel elmehetne? meg mi az, hogy nem enged el egyedül?ne érts félre, nem téged akarlak bántani, csak nem értem, hogy ha szeret, akkor miért nem bízik meg benned annyira, hogy elmenj nélküle. Szerintem nem lesz ez így jó, hisz fiatal vagy.Most kellene élned, kikapcsolódni, bulizni.Én is így jártam, hogy a volt párommal itthon ültünk. a barátok mindig hívtak, hogy menjünk bulizni, és meg szerelmes voltam, és itthon akartam romantikázni. Addig romantikáztam, míg végül a barátok már nem hívtak, mert tudták, hogy úgysem megyek, és mikor kellettek volna, nem tudtam kivel beszélni.
6/15 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet... bár mi 5 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel, aki 16 éves, én 18. Ugyan ez a problémám, nem tudok vele bulizni, nem szabadulok fel mellette és így nem is élvezem. Így történt, hogy a szilvesztert is külön töltöttük, és mondhatom, életem egyik legnagyobb bulija volt. De ez csak az 1. lépés volt... most ott tartok, hogy már 90%-ban érdektelen számomra, ezért szakítani fogok (nem emiatt, ez csak a pont volt az i-re). Ügyelj, hogy Ti ne járjatok így, tanulj a mi hibánkból!
7/15 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy ő megbizik bennem, csak a fiúkba nem, de könyörgöm nem kell félteni ez elött is volt úgy hogy a haverokkal elindultam bulizni, aztán ők leléptek elég korán én meg ott maradtam egyedül és nem lett semmi baj és akkor teljesen egyedül voltam.És az a baj hogy nem érti meg h fiatalok vagyunk most kell bulizni nem akkor amikor már családunk lesz.
2010. jan. 5. 17:25
8/15 A kérdező kommentje:
Jah meg azt mondja mindig hogy nincs pénzze arra hogy engem bulizgasson puff mellesleg nem várja el töle senki.
2010. jan. 5. 17:28
9/15 A kérdező kommentje:
jah de másra van pénze, ami számára ugyan olyan felesleges mint a buli.
2010. jan. 5. 17:28
10/15 anonim válasza:
Na most akkor olvasd el az utolsó 3 kommentedet, és utána tedd fel a kérdést, hogy mi a francnak vagytok együtt????
Most majd jön az, hogy mert szereted... jó ez a szó, mert mindenre lehet mondani... Csak a jelentésértéssel vannak gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!