Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen helyzetben mit kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben mit kéne tenni? Van remény?

Figyelt kérdés

Röviden a sztori: lassan két éve kissé nehézkesen, de vége lett egy kapcsolatomnak(ő mondta, hogy ne legyük többé együtt).Úgy egy éve nem beszéltünk, viszont tegnap éjszaka rám írt.Természetesen ivott valamennyit, és meglehetősen érdekes volt a beszélgetés, szinte csak arról kérdezgetett, hogy mi van velem, mit éreztem amikor vége lett, most "stabilabb" vagyok-e(ez az egyik ok, hogy vége lett), majd a végén leírta, hogy ő is mennyivel érettebb lett és hasonló dumák.

Ma volt fent, de nem keresett, bár a kapcsolatunknál is én tette meg a kezdőlépést.

Szerintetek van értelme keresni, vagy hagyjam a dolgot?

2014. jún. 28. 15:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

9-es lehet, hogy neked az ilyen dolgok dobják fel a napjaidat, nekem erre a célra bőven megfelel ha találkozok a barátaimmal, vagy simán élvezem az életet, de mindenki más... :D

Még mindig jó kérdés, hogy mit akar, de legalább már nemcsak részegen ír.

2014. júl. 2. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!