Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen helyzetben mit kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben mit kéne tenni? Van remény?

Figyelt kérdés

Röviden a sztori: lassan két éve kissé nehézkesen, de vége lett egy kapcsolatomnak(ő mondta, hogy ne legyük többé együtt).Úgy egy éve nem beszéltünk, viszont tegnap éjszaka rám írt.Természetesen ivott valamennyit, és meglehetősen érdekes volt a beszélgetés, szinte csak arról kérdezgetett, hogy mi van velem, mit éreztem amikor vége lett, most "stabilabb" vagyok-e(ez az egyik ok, hogy vége lett), majd a végén leírta, hogy ő is mennyivel érettebb lett és hasonló dumák.

Ma volt fent, de nem keresett, bár a kapcsolatunknál is én tette meg a kezdőlépést.

Szerintetek van értelme keresni, vagy hagyjam a dolgot?

2014. jún. 28. 15:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csak be volt b*szva. Ennyi, nem több.
2014. jún. 28. 15:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Star Wars 4 szerint van :)
2014. jún. 28. 15:42
 3/11 A kérdező kommentje:

Ivott, de nem volt részeg, olyankor konkrétan egy érthető mondatot sem bír leírni, még a kapcsolat közben részeg üzikhez is volt "szerencsém", bár lehet, hogy azóta változott.

Szeretem a Star Wars-t ha ez nem lenne elég ő is, de a válasszal nem nagyon tudok mit kezdeni:D

2014. jún. 28. 15:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Az emberek változnak, fejlődnek. Lehet, hogy tanult a hibákból, lehet, hogy nem. Az biztos, hogy még mindig fontos vagy neki, és immáron érettebben újra megpróbálná veled. A kérdés az, hogy te mit szeretnél...
2014. jún. 28. 15:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez van
2014. jún. 28. 15:50
 6/11 anonim ***** válasza:

nem volt részeg, de annyit ivott, hogy beszéd (sőt, írás)képtelen lett?:D itt vidéken ezt részegnek hívják..:D

amúgy nekem is vannak olyan exbarátnőim, akik időnként eszembe jutnak.. mondhatni nosztalgiázok.. ez nem azt jelenti, hogy újra jó lenne velük, hanem azt, hogy anno jó volt velük! fontos a különbség!

2014. jún. 28. 15:57
 7/11 anonim ***** válasza:
szerintem nem kellene beleélned magad
2014. jún. 28. 16:09
 8/11 A kérdező kommentje:

"Ivott, de nem volt részeg, olyankor konkrétan egy érthető mondatot sem bír leírni" Szövegértés 1-es. Nem volt részeg, mivel érthetően írta le a dolgokat, a fogalmazásra is ügyelt.

Arra, hogy ne éljem bele magamat semmibe: nem teszem, főleg mert, nem tudom, hogy mit is akar. Erre megoldás lenne, hogy ráírok, csak nem tudom, hogy mennyi értelme lenne.

Köszi a válaszokat:)

2014. jún. 28. 16:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Felesleges. Csak kínlódás lenne belőle. Bár ha unatkozol, akkor nyugodtan. Ez biztos fel fogja dobni a napjaidat
2014. jún. 28. 17:12
 10/11 anonim válasza:
az alkohol nem megváltoztatja a gondolatokat,csak felbátorít. becsiccsentve/részegen engem sem érdekel a büszkeségem,és felrúgva minden korlátot megkeresek régi ismerősöket. szerintem van remény. csak nyuszi,és józanul nem mer elég állni és belátni,hogy hibázott.
2014. jún. 28. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!