Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jönnétek egy elvált emberrel akinek van már két
gyereke? 28/N
Figyelt kérdés
Viszonylag régóta, 2 éve vagyok egyedül. A párkeresés amúgy sem volt soha sem az erősségem, ez idő alatt eljárkáltam szórakozni, sok új emberrel ismerkedtem meg, de úgy érzem, ez az idő már lejárt számomra. Szeretnék egy társat magamnak, biztonságot és elköltözni otthonról. Édesanyám is örülne ha lenne újra valakim, pár hete találkozgatok valakivel, akivel idáig minden szép és jó, de kicsit tartok a dologtól a két gyerek és az ex feleség miatt (ő vissza akarja szerezni a pasit), és most engem utál, mert én találkozgatok vele. Viszont anyukám azt mondja, még egy kicsit tartsak ki, fiatal vagyok, az ő szava járásával "legényt" is találhatnék. Most mit csináljak?
Soha, semmiképpen sem. És azt nem értem, hogy nálad ez egyáltalán, hogyan lehet kérdés, mikor azt írod, hogy saját életet szeretnél az oldaladon egy társként jelenlévő férfivel, akivel aztán együtt építhetitek a saját életeteket, lakással, autóval miegyébbel. Ezzel a férfivel, hacsak nem keres havonta több százezret, akkor ez nem fog működni, tekintve, hogy egy normális gyerektartás azért elég sokat elvesz, az egyéb kiadások általános felezéséről nem is beszélve. A volt feleségre már szót sem pazarlok, az csak a hab a tortán. Én úgy menekülnék ebből a helyzetből, ahogy csak tudok.
2014. jún. 28. 15:46
22/33 anonim válasza:
Nem amíg nekem nincs gyerekem és nem leszek elvált nő, addig nem keresek elvált gyerekes párt.
2014. jún. 28. 16:05
23/33 anonim válasza:
20: "A jelenlegi nő a jelen. A volt feleség örök! Ezt ne feledd.
36 évig vártam egy nőtlen, gyermektelen férfira. Sikerrel."
Ez marhaság, saját magadnak mondasz ellent. Legrosszabb esetben a jelenlegi nő is exfeleség lesz, vagyis szerinted ő is örök lesz. Akkor hol itt a probléma? Sehol. Mert valóban a tartós kapcsolataink örökké velünk maradnak, akár több volt bennük a jó, akár több volt bennük a rossz. Ez természetes.
Abban igazad van, hogy általában jobban jön ki, ha szimmetrikus a kapcsolat. Vagyis egy gyerektelen férfinak jobbak a kilátásai egy gyerektelen nővel, míg egy gyerekesnek egy másik gyerekessel. De van persze ellenpélda, kapásból kettő is eszembe jut, amikor nem volt semmi gond azzal, hogy egyiknek már volt gyereke másiknak nem. Két gyerekkel is (és lett egy harmadik közös).
2014. jún. 28. 16:09
24/33 anonim válasza:
Ne olyan pasit keress, akivel le tudnád élni az életed, hanem olyat, aki nélkül nem! Szerintem nem vagy szerelmes, csak lépnél már anyuci mellől. Hiba lenne egy ilyen sokszorosan hátrányos helyzetű kapcsolatba bevágni. Jól gondold meg! Még fiatal vagy, semmiről nem késtél le!
2014. jún. 28. 16:12
25/33 anonim válasza:
Én négy évvel ezelőtt jöttem össze a férjemmel akinek van egy gyereke bár nem házasságban született de a lényeg ugyan az.Az ex 2 kerek évig nem hagyott minket élni.Napi szinten volt minden ami csak lehetett.Fenyegetőzés és társai.
Ha nem vagy teljes mértékben megbolondulva a pasiért akkor ezt nem fogod tudni csinálni.Én éltem haltam a most már férjemért de nagyon nagyon sokat gondolkodtam már rajta,hogy még egyszer végigcsinálnám e ezt.Valószínű nem,annak ellenére,hogy most is halálosan szeretem.Rengeteg lemondással jár egy ilyen kapcsolat.
2014. jún. 28. 16:19
26/33 anonim válasza:
Én igen. Ha valóban partnerem lehetne, ha érzem a kötődést, törődést, szerelmet, szeretetet, akkor igen. De egyet tegyél meg magadnak: nézd meg, hogyan bánik az ex feleségével. Nagymamám azt mondta, hogy egy pasiról sokat elárul az, hogy hogyan beszél a nőről, akivel együtt volt. Tisztelettel akkor is, ha megbántotta? Lehordja mindennek mindenki előtt? (Lehet vitatkozni, hogy jogos, vagy jogtalan a sérelme, de a hangsúly azon van, hogy mások előtt hogyan beszél róla, esetleges sérelem esetén is.) Ebből sokat megtudsz róla. Engem a gyerekek nem zavarnának, akkor se, ha az apjukkal maradnak, akkor se, ha az anyjukkal, és az apjuk kéthetente hozza el őket. Az ex- kérdéssel már jobban bajban vagyok, írtad, hogy vissza akarja szerezni. Esetleg ezt kellene tisztázni a pároddal, hogy ő mit akar. Sok sikert kívánok!
2014. jún. 28. 16:26
27/33 anonim válasza:
Biztos, hogy nem tenném. A legjobb barátnőm teljesen tönkretette ez a helyzet. Eleinte még csak annyi volt a probléma, hogy közös hétvégi programra, kettesben nyaralásra esélyük sem volt. Aztán amikor összeköltöztek a pasival, a gyerek fúrni kezdte. Meg persze az exfeleség is. Aki aztán egyszer csak lelépett külföldre, a gyerek meg hova máshova mehetett volna, mint az apjához... jól elszúrt neki mindent.
28 évesen még nem vagy öreg. És a 2 év sem olyan veszélyesen hosszú idő ám :) Igaza van anyukádnak, ne alkudj meg ilyen hamar!
2014. jún. 28. 16:59
28/33 anonim válasza:
15-össel tökéletesen egyetértek. Nem vagy elkésve semmivel. az ember életében mindig a gyerek az első, hátha még van mögötte egy sz..t kavaró ex is. Légy eszednél!
2014. jún. 28. 17:15
29/33 anonim válasza:
Szerintem az a gáz, hogy úgy viselkedsz, mint egy vénlányjelölt a régi időkben. Jobb nem akadt, hát be kell ezzel érnem - kb. így beszélsz a pasiról.
2014. jún. 28. 17:52
30/33 anonim válasza:
Gondolj a majdani gyerkőceidre. Mozaik családba szülni. Az a férfi már átélte a gyermekvárást és sikeresen ott is hagyta őket. Az okokat ugyan nem írtad, de persze te is az ő szemszögéből tudod. Add meg magadnak is, majdani gyerekeidnek is az esélyt, várj még. ne kösd le 2 gyerekes férfihoz magad. Nem vagy semmiről elkésve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!