Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jönnétek egy elvált emberrel akinek van már két gyereke? 28/N
"de úgy érzem, ez az idő már lejárt számomra"
Ez egyáltalán nincs így, 28 vagy, más ilyenkor szerzi meg a diplomáit és kezd el egyáltalán élni is.
"Szeretnék egy társat magamnak, biztonságot és elköltözni otthonról. "
Nem lehet, hogy inkább csak az utóbbit szeretnéd? Elköltözni el tudnál pl. barátnőkkel is albiba, nem kell ehhez egy férfi. Egy társat szeretnél, nem azt írod, hogy ezt a férfit akarod mindennél jobban. Akkor nem lenne kérdés.:)
Az exfeleség szerintem meg fogja keseríteni az életedet, de ha tényleg csakis ezt a pasit akarnád, ez sem zavarna téged.
Szerintem is találhatnál valakit, akivel csak a saját problémáitok vannak, nincsenek előre is már gondok. De ha tényleg jó ez a pasi, és nem csak mert társ kell, akkor vele is maradhatsz.
27 vagyok, nő
én is ilyennél épek van közös gyerekünk már. az exxel nehéz volt de nem azért mert vissza akarta kapni (ez igy volt, de a párom azért hagyta ott mert nem kellett neki, ezért nem aggódtam) engem utál a nő ellenem akarja a gyerekeket nevelni de oly szerencsés vagyok hogy ez nem megy neki, inkább őt éri folyamatos hazugságon a saját gyereke (12 éves)
szoval nekünk jol alakult, a gyereken volna mit nevelni az én meglátásom szerint de nem szoktam beleszólni... nehéz meló, de ha igazi a szerelem akkor ez nem akadály
ja és a gyerekei sokat itt vannak (szünetekben többet mint otthon mégse elég a gyerektartás a hülye exnek.....)
Lejart az ido??? Faxa. En 38 évesen találtam ra az igazira, nem tudtam, hogy mar lejart az idom....
Amúgy akkor kezdj vele, ha elviseled, hogy te sosem leszel elso nála es valószínűleg gyerket sem akar többet, illetve anyagilag sem lsz gondtalan vele az élet a tartasdij miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!