Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Össze jönnétek egy elvált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze jönnétek egy elvált emberrel akinek van már két gyereke? 28/N

Figyelt kérdés
Viszonylag régóta, 2 éve vagyok egyedül. A párkeresés amúgy sem volt soha sem az erősségem, ez idő alatt eljárkáltam szórakozni, sok új emberrel ismerkedtem meg, de úgy érzem, ez az idő már lejárt számomra. Szeretnék egy társat magamnak, biztonságot és elköltözni otthonról. Édesanyám is örülne ha lenne újra valakim, pár hete találkozgatok valakivel, akivel idáig minden szép és jó, de kicsit tartok a dologtól a két gyerek és az ex feleség miatt (ő vissza akarja szerezni a pasit), és most engem utál, mert én találkozgatok vele. Viszont anyukám azt mondja, még egy kicsit tartsak ki, fiatal vagyok, az ő szava járásával "legényt" is találhatnék. Most mit csináljak?
2014. jún. 28. 14:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
93%
Ha szeretnél gyereket, akkor azért kérdezz rá, mielőtt belebonyolódsz. Volt már olyan nő, aki nagyot csalódott.
2014. jún. 28. 15:03
 12/33 anonim ***** válasza:
97%

Ez azert nem egyszeru dolog.

-Elkel fogadnod, hogy mindenkori masodik leszel csak, sosem leszel az elso.

-A gyerekei nalad is fontossabbak lesznek.

-Lesznek kozos dolgok mindig is a volt feleseggel.

-A gyerekek vagy elfogadnak vagynem

-A kozos gyerek necces

-Mar alapba egy problemas csaladba koltozol be.

-Erre jonnek meg a sajat problemaitok.

Ha ezek amit felsoroltam kipipalva, akkor hajra, de ha barmelyikben ketseged van akkor nem.

2014. jún. 28. 15:04
 13/33 anonim ***** válasza:
16%
Hat, ha ket gyereket ott tudott hagyni, akkor a harmadikat nem kellene bevállalni,.....
2014. jún. 28. 15:07
 14/33 anonim ***** válasza:
38%

"de kicsit tartok a dologtól a két gyerek és az ex feleség miatt (ő vissza akarja szerezni a pasit)"

Emiatt nem. Ez azt jelenti, hogy a nő még szerelmes, még össza akarná tartani a családot, de apuci megcsinálta a két gyereket, majd amikor elkezdődött a problémás időszak (mert két kicsivel nem csupa kacagás és móka az élet!) akkor lelépett. Sok ilyet ismerek, borítja a csládot, mert ő nem boldog, csak abba nem gondol bele, hogy a következő nő ugyanúgy házasságot akar, gyereket akar, tehát egypár év múlva pont ugyanott fog vele tartani, mint a jelenlegivel, akitől szabadulni igyekszik. Te mivel lennél különb, mint az a másik? Semmivel, jó eséllyel leszel egyedülálló anya, csak mert nem figyeltél előre az intő jelekre.

2014. jún. 28. 15:12
 15/33 anonim ***** válasza:
96%
Nem jönnék össze. Saját családot szeretnék, és nem egy olyan férfit, aki a fizetése felét és az ideje egy részét egy korábbi családra fordítja.
2014. jún. 28. 15:14
 16/33 anonim ***** válasza:
95%

Tisztázd le magadban azért néhány kérdést:

- A gyerekei lesznek mindig is az elsők.

- Találkozni fog az exével rendszeresen a gyerekek miatt.

- Ha a gyerek beteg/iskolai dolog van/szülői vagy akármi akkor rohanni fog hozzá, ha van programotok ha nincs

- Karácsonykor, ünnepekkor veled is lesz, meg nem is, mivel a gyerekekhez is kell menni

- ha lesz közös gyereketek, akkor sem fognak az előző házasságából született gyerekei háttérbe szorulni.Jelen lesznek az életetekben mindörökké.

Ha bármelyik pont is zavar, szerintem felesleges belemenni.

28 évesen amúgy sem vagy lekésve semmiről sem. Ne azért fogj ki valakit, hogy mindenáron szülhess, inkább olyannal legyél, akivel boldog vagy, minden klappol és még szülnél is neki.

2014. jún. 28. 15:14
 17/33 anonim ***** válasza:
86%

"Szeretnék egy társat magamnak, biztonságot és elköltözni otthonról"

Hát két gyerek, meg egy olyan exfeleség mellett, aki még mindig próbálja visszaszerezni, biztonságot nemigen fogsz érezni. És hacsak nem kifejezetten jó keresete van a pasinak, a külön otthonotokat is nagyrészt te finanszírozhatod majd, mert az ő pénze jó része a családjára megy. Ha 40 éves lennél, ketyegne a méhed, és más lehetőséged végképp nem lenne, még megérteném, ha beleugrasz egy ilyenbe, na de 28 évesen? Anyukádnak teljesen igaza van.

2014. jún. 28. 15:24
 18/33 anonim ***** válasza:
50%
Össze tudnám kötni egy ilyen emberrel az életem, de neked viszont azt kell tudnod és emiatt sosem csinálhatsz problémát, hogy a gyerekeinek kell adnia pénzt mert levegővel nem élhetnek. Ha te tudsz így élni, nem leszel a gyerekekre féltékeny, illetve el tudod őket is látni hétvégente (kivéve ha osztott felügyelet van, mert akkor egy hétig itt egy hétig ott) és belefér még anyagilag is nektek még egy gyerek úgy, hogy a másik kettőnek is normális életet biztosítsatok, akkor vágj bele. Ha nem tudod őket szeretni úgy, mintha a saját gyerekeid lennének akkor ne is vágj bele.
2014. jún. 28. 15:25
 19/33 anonim ***** válasza:
32%
ha igazán szerelmes lennél nem is foglalkoznál ezzel a kérdéssel ennyit, hogy van e gyereke vagy sem..ha a biztonság és az anyagiak a fontosak számodra akkor meg mit foglalkozol azzal h házas v legény e az illető ?!
2014. jún. 28. 15:28
 20/33 anonim ***** válasza:
66%

A jelenlegi nő a jelen. A volt feleség örök! Ezt ne feledd.

36 évig vártam egy nőtlen, gyermektelen férfira. Sikerrel.

2014. jún. 28. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!