Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én vagyok a szar alak?
nos a következőket kell tudnotok ami lényeges.
a barátnőm elvárja hogy: kinyaljam mindig a seggét,azt csináljam amit akar, mindenhez úgy álljak ahogy akarja, minden úgy legyen ahogy ő akarja.
na ő fogja magát elfoglalja és közbe én le vagyok szarva na de én lefekszek piheni ere hív és mondom később megyek (10-20 perc) és utána már én vagyok a szar mert hogy én nem ugortam egyből amikor ő hív.
na most szerintetek nekem semmi jogom önálló véleményre és nyugodt pihizésre ?
Minden nő ilyen ne izgulj. Nekik mindent szabad, de ha te akarnád ugyanazt megtenni amit ők, akkor fel vannak háborodva. Nem lehet változtatni rajta, ez van.
Ha ennyire zavar, akkor szerezz egy szinted alatti nőt. Az ugyanazt fogja csinálni, de amikor közlöd vele, hogy nem, akkor egy darabig durcizni fog, de utána majd meggondolja magát valami kamu szöveggel, ha nem ugrasz. Egy nálad jó nő, ugyanezért inkább kib*asz, mert úgy egyszerűbb neki, és tudja, hogy úgyis talál ugyanolyat mint te. Szóval dönthetsz, hogy mi a fontos. Nézzen ki jól, vagy csinálja azt amit akarsz. Sajnos a kettő együtt nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!