Nagyon szar alakom van? KÉPPEL! Hány kilónak nézek ki 169 centihez?
2013. júl. 23. 21:01
3/24 anonim válasza:
Kilót nem tippelek, az tök lényegtelen, ruhában nem lehet vészes az alakod, de így látszik hogy lenne mit alakítani rajta.
4/24 anonim válasza:
szerntem annyira nem vészed, de azért mozoghatnál, tornázhatnál szerintem, az nem ártana, és persze barnulni se, mert nagyon fehér vagy. szerintem 65-70 kg hözött vagy.
5/24 anonim válasza:
Nincs az alakoddal baj, csak kicsit sporolni kellene:)
Tippelni nem tippelek, mertt nagyon rossz vagyok benne:D
7/24 anonim válasza:
Remekül nézel ki, 58-62 között lehetsz valahol. Elárulod majd mennyi a valós?
8/24 anonim válasza:
65-nek tippelek vagy ahhoz közelinek, nem vészes, az alakoddal nem lenne baj, csak kicsit fogyni és tornázni kéne :)
9/24 A kérdező kommentje:
Akkor vallalhato ezzel a bikinivel az alakom a strandon? Mar fogytam jo par kilot, de meg kevesnek erzem :(
2013. júl. 23. 21:43
10/24 anonim válasza:
Nyugodtan felveheted. Nincs szar alakod, viszont az edzés, izmosítás rádférne. 65 kiló körül lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!